AddToAny

PR-gründere sikrer seg avtale med gründerbank

Teige Goodchild skal lage kommunikasjon for Monner, Sparebank 1 SR-Banks nye gründersatsing.
Monner ble etablert i 2017 og er en digital låneplattform for småbedrifter. Nå blir de en ny del av SpareBank 1 SR-Bank hvor de skal levere oppstarts-, bank- og regnskapstjenester for gründerbedrifter.

I den forbindelse har de nå valgt PR-byrået Teige Goodchild, som selv er et relativt nytt byrå, som partner på kommunikasjon.

- Vi har gått den reisen og forstår hvilke utfordringer og frustrasjoner man møter på. Det er mangel på god informasjon fra folk som faktisk forstår situasjonen man befinner seg i og på enkle og gode produkter som faktisk er tilpasset gründere - dette løser Monner. Det er derfor ekstra gøy å kunne være med på å forme kommunikasjon tilpasset denne målgruppen, sier partner og rådgiver, Rebecca Goodchild.

Teige Goodchild ble startet i september 2019 etter at de tidligere JCPR-kollegaene, Rebecca Goodchild og Henrik Juel Teige, fant sammen igjen.

PR-byrået har blant annet jobbet med Polestar og daglig leder Goodchild kaller selskapet sitt for et prakteksempel på hva Monner er til for.

- Forstår hvordan det er å være gründere

Markedsdirektør i Monner, Marie Moxnes Harfjeld trekker frem likhetene deres som grunner til at valget falt på Teige Goodchild.

- I og med at vi selv er gründere og lager tjenester for gründere er det helt naturlig at vi også velger en partner som er gründere. Ikke bare har Teige Goodchild tilnærmet like verdier som oss, de forstår også hvordan det er å være gründere og navigere seg frem i alt som har med den tilværelsen å gjøre, forteller Harfjeld og legger til:

- Vi elsket at de var i oppstarten og at de forstod konseptet vårt. Ikke minst er de noen skikkelige utfordrere, de utfordrer oss hele tiden. Det er veldig viktig at man faktisk samhandler som et team, og ikke bare har et kunde/byråforhold, sier Harfjeld.

- Hvor mange har vært med i valgprosessen av PR-byrå?

- Det var få, vi prøvde litt diverse. Så ble vi anbefalt av noen kontakter å velge Teige Goodchild. Vi tok bare en prat med de også falt valget på dem.

- Hvilke andre byråer bruker dere?

- Vi bruker Semway som vårt digitale markedsføringsbyrå, de er ikke så veldig store, men de er i kraftig vekst, og det er morsomt å jobbe med andre små bedrifter, sier Harfjeld.

Image-text:

Får storbank som kunde:

Teige Goodchild blir Sparebank1 SR-Banks nye partner innen kommunikasjon. Fra venstre: Marie Moxnes Harfjeld, Jarle Holm, Rebecca Goodchild, Henrik Teige

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Det er fortsatt rift om studieplassene på mediefagene.
Kampanje 23.07.2021
De populære TV-seriene til Espen Eckbo og Kristian Ødegård har skapt store penger for produksjonsselskapet Seefood.
Kampanje 23.07.2021
De siste to årene har OL-verten redusert omsetningen sin med 22 prosent. Men resultatet styrkes.
Kampanje 23.07.2021
- Aftenposten så ikke rekkevidden av hvor traumatiserende artikkelen var for unge mennesker i en allerede svært sårbar situasjon, skriver nyhetsredaktøren.
Kampanje 23.07.2021
Carsten Skjelbreid har fått unna ferien og er klar for Discoverys OL-studio. Møt han i Sommerpraten.
Kampanje 23.07.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt