AddToAny

Pol henter fra Anti: - Det har vært en drøm å få jobbe her

Pol har hentet Karoline Bye Olerud som ny prosjektleder i byrået.
- Det går bra hos oss i Pol, og vi legger bak oss et år med god utvikling og vekst i oppdragsmengden, både fra eksisterende og fra nye kunder. Vi har fått fornyet tillit fra kunder som vi har jobbet med over tid, og ikke minst har vi kunnet ønske flere nye dyktige kollegaer velkommen,sier Therese Becke, daglig leder i Pol.

Nå har de hentet Karoline Bye Olerud fra Anti som prosjektleder. Hun har tidligere jobbet med annonsører som Coop Mega og TV 2 og har vært innom byråene fra Kitchen og Trigger.

- At vi nå får Karoline med oss på laget er noe vi er veldig glade for. Hun er en av de dyktigste prosjektlederne i bransjen, i tillegg til at hun er utrolig hyggelig, en kombinasjon som passer perfektinn hos oss i Pol, sier Becke.

Olerud begynte i jobben 3. januar og har allerede jobbet med flere av byråets største kunder..

- Det har vært en drøm å få jobbe i Pol siden de startet for åtte år siden, så da de tok kontakt var det ikke tvil om hva som var det riktige valget. Ikke bare får jeg jobbe i et utrolig faglig sterkt og stabilt byrå, men jeg får også jobbe med noen av Norges største merkevarer og ikke minst, med den hyggeligste gjengen i bransjen. Så dette blir helt topp, sier Bye

Image-text:

Daglig leder i Pol, Therese Becke (til venstre) og økonomi- og administrasjonssjef, Tone Bøygarden (til høyre) har fått Karoline Bye Olerud med på laget i stillingen prosjektleder. Foto: Pol.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Som kreativt byrå ønsker vi oss markedssjefer som ved siden av alle sine andre krevende oppgaver, også prioriterer kreativitet, særpreg og hva slags verden man bidrar til, skriver Simen Braathen i Brunch.
Kampanje 28.05.2022
Klesbutikken Brandy Melville søker etter «babes» som kan jobbe i butikken. Det mener Likestillings- og diskrimineringsombudet (LDO) kan være ulovlig.
Kampanje 27.05.2022
Over 600.000 har fulgt årets sesong på TV 2.
Kampanje 27.05.2022
Herman Flesvig er i gang med nye TV-innspillinger.
Kampanje 27.05.2022
Med Maja Håkenstad og Åsmund Holien Mo teller byrået 16 ansatte.
Kampanje 27.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt