AddToAny

P4 henter ny radiorådgiver fra Red Dentsu X

P4 henter ny radiorådgiver fra Red Dentsu X
- Camilla Paludan Johansen er analytisk, grundig og sulten, og det er gull verdt i denne jobben, sier kundedirektør i P4-gruppen.
Camilla Paludan Johansen er ansatt som ny radiorådgiver i P4-gruppen. Hun har tidligere jobbet i Discovery Networks Norway og i distribusjonsselskapet Nordic World, men kommer sist fra en stilling som broadcast-rådgiver i Red Dentsu X.

- Jeg tror at de erfaringer og den kunnskap og kompetanse jeg har opparbeidet meg i Red og andre mediebedrifter gjør meg godt rustet til arbeidet som rådgiver i P4. Spesielt ser jeg frem til å jobbe sammen med faglig dyktige og ambisiøse kolleger, sier hun.

Kundedirektør i P4-gruppen, Birgitte Løvaas, sier Johansen var godt kjent for P4 fra før på grunn av samarbeidet de har med mediebyrået.

- Vi opplever Camilla som spesielt imøtekommende, profesjonell og løsningsorientert, og med hennes bakgrunn fra TV-bransjen og nå som planner i audioavdelingen hos Red har hun et solid utgangspunkt som radiorådgiver hos oss, sier Løvaas.

- Camilla er analytisk, grundig og sulten, og det er gull verdt i denne jobben. I tillegg er hun alltid imøtekommende og blid, elsker utfordringer og er veldig kreativ, noe vi virkelig skal benytte oss av her på P4-huset, avslutter hun.

Tidligere i år ble det kjent også Cassandra Bakketeig Thomassen går til ny jobb som radiorådgiveri P4-gruppen. Begge startet 6. april.

Image-text:

Bytter side:

Camilla Paludan Johansen er ansatt som ny radiorådgiver i P4-gruppen. Hun kommer fra en jobb som broadcast-rådgiver i Red Dentsu X, som har vært mediebyrået til radiohuset.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

NRK får igjen flest nominasjoner - og Netflix dukker opp for første gang på listen.
Kampanje 16.04.2021
- Uten en løsning vil det ikke spille noen rolle om det er publisistene eller annonsørene som sitter på de beste og skarpeste dataene, skriver Jan Berthrand Danielsen i Adform.
Kampanje 16.04.2021
- Disse ansettelsene svarer på våre kunders ønske om å løse enda flere kommunikasjonsutfordringer på ett sted, sier byråleder i MSL, Rolf Aaneland.
Kampanje 16.04.2021
- Budskapet er tydelig, roser Gullfisk-juryen.
Kampanje 15.04.2021
- Et klart førstevalg hos alle som var involvert i prosessen, sier markedssjefen.
Kampanje 15.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt