AddToAny

Nytt elektromarked innen ventilasjon?

Ventilasjon ved rehabilitering og oppgradering av eneboliger og borettslag kan skape et nytt marked for elektroinstallatører.
For Arkel El. entreprenør har systemet sammen med tradisjonell elektroinstallasjon, økt oppdragsmengden. - Å montere energieffektive ventilasjonssystemer er viktig for å nå det grønne skiftet, sier serviceleder Rolf Håvard Lunde. - På dette området er vi i ferd med å tilegne oss spesialkompetanse, sier serviceleder Rolf Håvard Lunde.

I en leilighet i Hellerudgrenda Borettslag i Oslo har installatøren nettopp montert et desentralt ventilasjonssystem for å forbedre inneklimaet til beboerne. Arkel El. Entreprenør er en av mange installatører som ser ventilasjon som et viktig tilleggsprodukt. Montør Erlend Olsen hos entreprenøren mener det er enkelt å montere et system basert på romventilasjon. - Det tar normalt 2-3 timer fra vi borer hull i vegg, installere ventilatorer med keramiske varmeveksler og trekke ledninger, til systemet er operativt.

Nytt marked med stort vekstpotensial

- Balansert romventilasjon er et relativt nytt marked for oss. Vi har lang erfaring i å montere baderomsvifter, men det er d

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

Som en del av en differensiert go-to-marked strategi er GROHE i ferd med å lansere tilpassede produkter, tjenester og opplæring for det profesjonelle markedet.
VVS Aktuelt 27.05.2022
Det er Sandefjord-baserte Guard Automation som har fått oppdraget om å sikre bedre varmestyring av Stabæk Fotball sin kunstgressbane «Tobbe-banen», oppkalt etter den tidligere akademi- og eliteseriespilleren Tobias Børkeeiet.
VVS Aktuelt 27.05.2022
AKTUELLE PROSJEKTER: Vestland fylkeskommune inviterer til konkurranse om rammeavtaler på ventilasjonstjenester i fylket.
VVS Aktuelt 25.05.2022
GreenHub-suksessen fortsetter og tirsdag 24. mai åpnet Bravida enda et GreenHub-kontor, i Skien.
VVS Aktuelt 24.05.2022
De største bygg- og anleggesentreprenørene har ikke rutiner som sikrer at klima-, fryse- og kjøleanlegg blir håndterte av sertifiserte fagfolk.
VVS Aktuelt 24.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt