Kjøttbransjen
12.05.2022
Norturas anlegg på Rudshøgda lager Norges beste spareribs! Det mener NM-dommerne som har saumfart store mengder grillprodukter i forbindelse med landets viktigste produktkonkurranse i kjøttsammenheng.
Ja, så begeistret ble dommerne at de ikke fant noe å trekke på dette grillproduktet som kun er å få kjøpt i dagligvarebutikkene til REMA 1000.
300 tonn
Totalt produserer Nortura 300 tonn spareribs med tanke på årets grillsesong og produktet som gikk helt til topps i NM produseres det 65 tonn av. Den er for øvrig en av tre varianter.
Tor Atle Bekkevold vet det aller meste både om spareribs-produksjon og produksjon av grillmat generelt Sammen med Pål Espung tok han bransjebladet Kjøttbransjen med på en rundtur i anlegget på Rudshøgda der vi fikk se hvordan velsmakende spareribs blir til.
Gull v
Gå til mediet300 tonn
Totalt produserer Nortura 300 tonn spareribs med tanke på årets grillsesong og produktet som gikk helt til topps i NM produseres det 65 tonn av. Den er for øvrig en av tre varianter.
Tor Atle Bekkevold vet det aller meste både om spareribs-produksjon og produksjon av grillmat generelt Sammen med Pål Espung tok han bransjebladet Kjøttbransjen med på en rundtur i anlegget på Rudshøgda der vi fikk se hvordan velsmakende spareribs blir til.
Gull v