AddToAny

Norske serveringssteder får hygieneskryt

Etter nedstengninger, skjenkestopp og nye krav til hygiene ser vi nå lys i tunnelen. Hva tar vi med oss ut av pandemien og inn i en ny hverdag?
En fersk landsrepresentativ undersøkelse gir nå en pekepinn på hva som forventes av norske serveringssteder - også etter pandemien.

Den landsrepresentative undersøkelsen er gjennomført av YouGov blant 1006 nordmenn på oppdrag av Initial hygieneservice. Respondentene har svart på hvorvidt de mener hygienerutinene på serveringssteder har vært god underveis i pandemien.

- Gjester og kunder på norske serveringssteder har hatt en god opplevelse av de nye rutinene de har blitt møtt med på restauranter og serveringssteder under pandemien. Spørsmålene vi står ved nå handler om hva vi tar med oss inn i en ny normal hverdag og hva vi kan legge bak oss. Undersøkelsen vi har gjennomført synliggjør nettopp hva nordmenn tenker om hygiene og rutinene de har blitt møtt med på serveringssteder, sier hygieneekspert og administrerende direktør, Espen Agnalt i Initial hygieneservice.

Tommel opp fra gjestene

72 prosent av nordmenn har vært på et s

Les mer

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Mange kommuner og institusjoner lurer på hva Matgledekorpset har å tilby.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021
Hver fredag inviterer programleder og politisk rådgiver i Delta Knut Roger Andersen aktuelle gjester til å diskutere dagsaktuelle saker i Deltas studio.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021
En britisk studie av nærmere 10 000 skoleelever viser at barn som spiser frukt og grønt har bedre psykisk helse. Barn som spiste fem eller flere porsjoner frukt og grønt om dagen skåret høyest på mental velvære.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021
Helt siden 2013 har Horten kommune satset på forebyggende ernæringsarbeid i oppvekstsektoren. - Vi må få ansatte og barna med på laget. Da smitter det over på foreldrene, sier Pia Harritz Torchio, ernæringsrådgiver for HOPP - helsefremmende oppvekst i kommunen.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021
Maten som serveres på kommunenes eldresentre skal få et løft.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt