AddToAny

Norsk Tipping tuller med Braut Haaland i ny reklamefilm: - King er kongen av Haaland

I sin nye kampanje tar Norsk Tipping utgangspunkt i at det er mye verden ikke vet om norsk idrett og norske spillere.
Norge har de siste årene dyrket frem mange store stjerner på den internasjonale idrettsscenen og en av dem er fotbalspilleren Erling Braut Haaland, som til daglig er å se på det tyske laget Borussia Dortmund og det norske herrelandslaget i fotball. I en ny kampanje spør Norsk Tipping hva folk i verden rundt oss egentlig vet om hvor disse stjernene kommer fra, og hvordan det har skjedd?

- Det er selvfølgelig trist med nok et mesterskap uten Norge, og så vidt vi vet stiller ikke Haaland som nasjon heller, men vi håper dette kan vekke stolthet i fotballinteresserte nordmenn mellom slagene i sommer, sier Jonas Grønnern.

Grønnern utgjør sammen med Mads Rolland Krogh, Sebastian Rasch og Lars-Kristian Harveg den kreative kvartetten bak kampanjen som påstår det er mye verden ikke vet om norsk idrett.

Her kan du se en av to nye kampanjefilmer fra Norsk Tipping:

Haaland likte filmen

Kampanjen er altså signert reklamebyrået Try, og består av tre kampanjefilmer. Der følger vi fire briter som har fått med seg hvordan Erling Braut Haaland har lekt seg med forsvar i hele Europa de siste årene, og hvordan Ødegaard og King har satt solide avtrykk i både Spania og England. Det britene kanskje ikke har fått med seg er alle detaljer om hvor fotballspillerne er fra.

- Som alle andre nordmenn er vi utrolig stolte av det norske utøvere får til for tiden, og som bidragsytere til bredden rundt om i landet liker vi jo å tro at vi har hjulpet med å legge til rette for dem i deres spede begynnelse. Det skal vi fortsette med, samtidig som det at vi er mest kunnskapsrike på norsk idrett skal reflekteres i våre sportsspill, sier Kristin Røe, leder for kommunikasjon i Norsk Tipping.

Hun forteller at de har hatt tett dialog med Norges Fotballforbund gjennom hele prosessen og NFF klarerte ideen med utøverne.

- Avtalen sikrer oss rettigheter, og det har vært viktig for å få til dette og vi har fått mye positiv respons på filmene både fra samarbeidspartnere og kunder. Det er veldig gøy, sier hun.

Røe vil ikke svare på om Haaland selv har sett filmene, men på Instagram-kontoen til det norske fotballandslaget har stjernespissen i det minste likt filmen.

Her kan du se de andre av de tre filmene Norsk Tipping har lansert:

Image-text:

- Alle heter Erling:

I Norsk Tipping sin nye kampanjefilm diskuteres det heftig på puben om alle innbyggerne i «Haaland» er like og om King er kongen av Norgen. - Som alle andre nordmenn er vi utrolig stolte av det norske utøvere får til for tiden, sier Kristin Røe i Norsk Tipping.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Det er fortsatt rift om studieplassene på mediefagene.
Kampanje 23.07.2021
De populære TV-seriene til Espen Eckbo og Kristian Ødegård har skapt store penger for produksjonsselskapet Seefood.
Kampanje 23.07.2021
De siste to årene har OL-verten redusert omsetningen sin med 22 prosent. Men resultatet styrkes.
Kampanje 23.07.2021
- Aftenposten så ikke rekkevidden av hvor traumatiserende artikkelen var for unge mennesker i en allerede svært sårbar situasjon, skriver nyhetsredaktøren.
Kampanje 23.07.2021
Carsten Skjelbreid har fått unna ferien og er klar for Discoverys OL-studio. Møt han i Sommerpraten.
Kampanje 23.07.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt