Kjøttbransjen
18.03.2021
I denne utgaven av bransjebladet vier vi rekruttering og kompetanseheving ekstra oppmerksomhet.
Både gjennom «Gjestekommentaren» signert Espen Lynghaug i NHO Mat og Drikke og i en artikkel der vi presenterer en kjøttbedrift som viser vei på rekrutteringsområdet. I et bransjeblad for norske kjøttaktører, er det viktig at dette temaet blir «holdt varmt».
I den sammenhengen er det gledelig at rekruttering til mat- og måltidsbransjen på nytt er satt på den politiske dagsorden her i landet. I starten på februar la nemlig regjeringen frem strategien for hvordan Norge skal bli en matnasjon innen 2030 og kort tid etter kom rapporten fra d
Gå til medietI den sammenhengen er det gledelig at rekruttering til mat- og måltidsbransjen på nytt er satt på den politiske dagsorden her i landet. I starten på februar la nemlig regjeringen frem strategien for hvordan Norge skal bli en matnasjon innen 2030 og kort tid etter kom rapporten fra d