AddToAny

NAV-sjefen om dyrtiden: - Vi ønsker virkelig å hjelpe

Rapportene om folk som stiller seg i matkø i stedet for å gå til Nav, har gått inn på NAV-sjefen. Nå kartlegges situasjonen ute på NAV-kontorene.
- Vi ønsker å fylle rollen vår og hjelpe dem som trenger det mest. Vi skal finne løsninger for de som er i en krevende situasjon, sier NAV-direktør Hans Christian Holte til NTB.

NAV kartlegger nå pågangen ute på lokalkontorene og ser om de kan gjøre grep for å håndtere økende fattigdom og matkøer bedre. - Diskusjonen går også her hos oss. Mange i NAV er opptatt av hvordan vi klarer å ivareta de som kommer til oss i en ekstra kritisk situasjon som det er nå, sier Holte.

Han har fulgt nøye med på debattene som har gått om fattigdom i det siste. - Nå går vi inn i juletiden, og vi vet at mange kjenner ekstra på økonomien da. Da kan det være greit å vite at for

Les mer

Flere saker fra Parat

Det er oppnådd enighet i meklingen mellom Parat og NHO Luftfart for redningsmenn i Bristow Norway. Forhandlingsleder, Lars Petter Larsen, sier redningsmennene har fått gjennomslag for sine krav.
Parat 03.02.2023
Regjeringen trosser forsvarssjefens råd og kjøper 54 stridsvogner av typen Leopard 2 fra Tyskland. De første skal etter planen leveres i 2026. - Betryggende, sier Parat forsvar-leder Johan Hovde.
Parat 03.02.2023
Torsdag la Helsepersonellkommisjonen frem sin rapport, med forslag til hvordan vi kan møte utfordringene i helse- og omsorgssektoren. - Oppgavedeling mellom yrkesgrupper er det første som må på plass, sier nestleder i YS Lizzie Ruud Thorkildsen.
Parat 02.02.2023
Lønningene steg med gjennomsnittlig 4,6 prosent i fjor. Det er den høyeste lønnsveksten på 14 år. Til tross for at lønningsposen vokste, gikk reallønna ned i fjor.
Parat 02.02.2023
Etter mekling på overtid natt til torsdag, ble det enighet mellom forhandlingspartene Parat og arbeidsgiverorganisasjonen NHO hos Riksmekleren.
Parat 02.02.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt