Kjøkkenskriveren
03.09.2019
Det er ikke ofte mat på institusjoner er gjenstand for oppmerksomhet på høyt akademisk nivå. Nylig forsvarte psykologspesialist Kjersti Berge Evensen en doktorgrad om emnet.
Temaet hun har jobbet med er mer presist hvordan helse- og kjøkkenpersonell på sykehus og helseinstitusjoner deler informasjon om mat og pasienters ernæringsmessige behov og ønsker. Hva som er hennes hovedfunn kan du lese om i denne utgaven av Kjøkkenskriveren.
Det er spesielt ett funn som bør vies oppmerksomhet: Mange helse- og kjøkkenansatte Evensen har snakket med gir uttrykk for at de ikke føler tilhørighet til eller jobber mot de samme målene ru
Gå til medietDet er spesielt ett funn som bør vies oppmerksomhet: Mange helse- og kjøkkenansatte Evensen har snakket med gir uttrykk for at de ikke føler tilhørighet til eller jobber mot de samme målene ru