AddToAny

MUSIKK FRA MARKA

Hun har skrevet et helt album omgitt av vill natur. Uten den sterke interessen for tur hadde det kanskje aldri blitt noe musikk?
DU SIER AT DU OFTE VED MUSIKKINTERVJUER FØRST BLIR SPURT OM TUR, OG DERETTER OM MUSIKK. HVORDAN BLE DU TUR-FAY?

Jeg har gått på tur siden jeg var liten og alltid vært glad i naturen. Jeg har vært litt annerledes. Men plutselig ble det populært å gå på tur, og da opplevde jeg et skifte. Det er mer interesse omkring det, spesielt blant unge. Nå er det flere som vil høre om det, men jeg har alltid vært den samme.

MOREN DIN KJØPTE EN HYTTE I MARKA I 2004. HVA HAR DEN BETYDD FOR DEG?

Den har først og fremst understreket at Marka er veldig nær, og at det ikke tar lang tid å komme seg ut. Man kan være der en helg eller en uke og føle seg veldig avkoblet fra byen. Hytta har ikke strøm eller vann, og det er deilig at det nesten ikke er mobildekning der. For meg er det et fristed.

KAN DU BESKRIVE DET DU FØLER NÅR DU ER PÅ TUR I MARKA?

Jeg får en god følelse allerede på toget. Når du kommer forbi Kjelsås, er det et skille hvor det plutselig er skog på begge sider. Da forandrer også lyden seg inne i kupeen. Jeg føler meg hjemme når jeg kommer meg ut på tur. Jeg reflekterer og tenker an
Gå til mediet

Flere saker fra Snø & Ski

MARGOT SANDSMARK, AFORISTIKER"
Snø & Ski 15.05.2019
KOMPRESJONSSTRØMPER er ikke lenger kun for gamle tanter. De senere årene har kompresjonsklær kommet for fullt blant treningsentusiaster.
Snø & Ski 15.05.2019
EMALJERT TURKOPP i flott Skiforeningens design. En bruksvennlig turkopp som veier lite og tåler mye. Den er klar for å bli med deg på tur i Marka. Volum 350 ml. Turkoppen tåler oppvaskmaskin.
Snø & Ski 15.05.2019
I NORDMARKA ER DET ET MYLDER AV STIER, mange av dem blåmerket og godt vedlikeholdt av Turistforeningens ildsjeler.
Snø & Ski 15.05.2019
H.O. Christophersen: Snø og ski 75 år
Snø & Ski 15.05.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt