AddToAny

Mange miljøvennlige rengjøringsprodukter

Bolig De fleste av oss vil gjerne ha miljøvennlige hverdagsvaner, men for mange er tid et knapphetsgode. Tar du deg tid til å sjekke miljømerkingen på produktene i butikkhylla?
Kari Gjertrud Dølgaard Foto: Alexas Fotos/Pixabay

Eddik og andre ingredienser fra matskapet i tillegg til litt såpe kan være alt du trenger for miljøvennlig rengjøring, men kanskje liker du ikke lukten av eddik? Eller synes du det blir for mye søl med oppskrifter og blandinger? Trøsten kan være at det er mange miljømerkede produkter klar til bruk i handelen.

Hva er Miljømerking?

Miljømerking er en stiftelse opprettet av myndighetene i 1989 for å forvalte frivillig miljømerking i Norge, og forvalter de to offisielle miljømerkene, Svanemerket og Blomsten (EU-Ecolabel). Svanemerket er det desidert beste kjente merket i Norge.

Svanemerket det desidert mest kjente miljømerket i Norge.

- Som merkeordninger er vi «søsken» - begge merkene stiller bredspekt

Les mer

Flere saker fra Hus & Bolig

Bolig I høst er det registrert svært mange vannskader på grunn av ekstremnedbør i deler av landet og i snitt oppdages det en vannskade i Norge hvert 8. minutt. Sjekk vår liste om du er i en utsatt posisjon for å få vannskade.
Hus & Bolig 18.11.2019
Tross et rekordstort salg av elbiler og ladbare hybrider i Norge, har kun 15 prosent av elbileiere en trygg og rask løsning for hjemmelading. Det vil Huseierne og Defa nå gjøre noe med.
Hus & Bolig 15.11.2019
Økonomi De aller fleste økonomer og eksperter der ute anbefaler folk å ha en bufferkonto - men hvor stor bør den være? Og er det greit å bruke litt av den på julegaver?
Hus & Bolig 15.11.2019
I 2020 kan du fortsatt låne inntil 5 ganger inntekten til bolig. Det er resultatet når Regjeringen fastholder boliglånsforskriften.
Hus & Bolig 15.11.2019
Skadedyr Studier ved Veterinærinstituttet i Oslo viser at en ny, giftfri metode holder rotter og mus effektivt unna hytter, hus og næringsbygg.
Hus & Bolig 14.11.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt