AddToAny

- Mørket spør ikke, det kommer

- Mørket spør ikke, det kommer
- Tidvis plages jeg av tilstander med tungsinn og mørke, også kalt depresjon. Jeg strever med tanker om døden. At det ville være best for alle parter om jeg var borte, for alltid, skriver innleggsforfatteren.
Jeg ønsker ikke å ha det slik. Jeg ønsker ikke å ikke ville leve. Dødstankene er mørkets iboende faenskap. Og jeg er ikke alene.

Mørket som rammer meg, rammer barn, unge, voksne og eldre. Menn som kvinner. Av og til som en nedadgående spiral. Andre ganger som et uventet synkehull. Personer med hjem, jobb, venner, ektefelle, barn og barnebarn - tar sit

Les mer

Flere saker fra Sykepleien

I Norge inviteres kvinner fra 50-69 år til å delta i Mammografiprogrammet, som er et frivillig tilbud. Målsettingen med programmet er å finne brystkreft i et tidlig stadium.
Sykepleien 30.10.2020
Praksis er læring - ikke jobb! Slik lyder praksisvettreglenes første «bud».
Sykepleien 30.10.2020
Jeg tror jeg kan huske dem alle. Alle dem som har falt mens jeg hadde ansvaret for dem.
Sykepleien 30.10.2020
I alt 60 personer var fredag innlagt på sykehus i Norge med koronasmitte. Det er en økning på 13 siden torsdag, og er det høyeste tallet siden 14. mai.
Sykepleien 30.10.2020
I 2018 døde en kvinne i 60-årene natten etter at hun ble utskrevet fra Stavanger universitetssjukehus. Helsetilsynet mener at sykehuset og Sandnes kommune brøt loven.
Sykepleien 30.10.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt