Dagligvarehandelen
06.03.2018
Carl Otto Christensen fra Rodebakk Gårdsbryggeri var den første som serverte øl til landbruksministeren Jon Georg Dale etter åpningen av Grüne Woche i Berlin tidligere i vinter.
Cristensen var en av hele fem bryggerier som serverte egenbrygget øl på den trønderske avdelingen på messen. Til sammen var 34 ulike øl fra 16 norske bryggerier representert i Berlin. Carl Otto Christensen fikk god anledning til å gjøre det han liker aller best: å snakke om ølet han brygger og hva han mener er godt øl.
Renest er best
For bryggeren er det en selvfølge at de reneste råvarene gir det beste ølet. Derfor velger han økologisk.
- Jeg har ikke noen dyptgående agenda. Jeg står ikke med en tromme og prediker. Jeg vil bare ganske enkelt ha de beste råvarene. Min enkle filosofi er å bruke de beste råvarene jeg kan finne, sier Carl Otto Christensen.
Øl-interessen fikk han under studiene i USA. Han ble vant til øl av en helt annen kvalitet enn det han kunne finne i norske butikkhyller. Og han merket på kroppen at mye av maten var tilsatt ting han ikke var vant med.
- Jeg ble bevisst på å skille mellom hva som er godt for meg og hva som ikke er det, forklarer han.
Daglig leder i �
Gå til medietRenest er best
For bryggeren er det en selvfølge at de reneste råvarene gir det beste ølet. Derfor velger han økologisk.
- Jeg har ikke noen dyptgående agenda. Jeg står ikke med en tromme og prediker. Jeg vil bare ganske enkelt ha de beste råvarene. Min enkle filosofi er å bruke de beste råvarene jeg kan finne, sier Carl Otto Christensen.
Øl-interessen fikk han under studiene i USA. Han ble vant til øl av en helt annen kvalitet enn det han kunne finne i norske butikkhyller. Og han merket på kroppen at mye av maten var tilsatt ting han ikke var vant med.
- Jeg ble bevisst på å skille mellom hva som er godt for meg og hva som ikke er det, forklarer han.
Daglig leder i �