AddToAny

Mål: Å lage det beste ølet

Mål: Å lage det beste ølet
Carl Otto Christensen fra Rodebakk Gårdsbryggeri var den første som serverte øl til landbruksministeren Jon Georg Dale etter åpningen av Grüne Woche i Berlin tidligere i vinter.
Cristensen var en av hele fem bryggerier som serverte egenbrygget øl på den trønderske avdelingen på messen. Til sammen var 34 ulike øl fra 16 norske bryggerier representert i Berlin. Carl Otto Christensen fikk god anledning til å gjøre det han liker aller best: å snakke om ølet han brygger og hva han mener er godt øl.

Renest er best
For bryggeren er det en selvfølge at de reneste råvarene gir det beste ølet. Derfor velger han økologisk.
- Jeg har ikke noen dyptgående agenda. Jeg står ikke med en tromme og prediker. Jeg vil bare ganske enkelt ha de beste råvarene. Min enkle filosofi er å bruke de beste råvarene jeg kan finne, sier Carl Otto Christensen.
Øl-interessen fikk han under studiene i USA. Han ble vant til øl av en helt annen kvalitet enn det han kunne finne i norske butikkhyller. Og han merket på kroppen at mye av maten var tilsatt ting han ikke var vant med.
- Jeg ble bevisst på å skille mellom hva som er godt for meg og hva som ikke er det, forklarer han.
Daglig leder i �
Gå til mediet

Flere saker fra Dagligvarehandelen

Obs Lillestrøm startet grillsesongen i påsken. Varehussjef Ole petter Andersen gleder seg til årets grillsesong.
Dagligvarehandelen 16.04.2024
Omo Cotton Miracle er et nytt produkt spesielt utviklet for å fjerne nupper og gjenopplive fargene. Dette medfører at klærne kan få lengre levetid, melder Orkla.
Dagligvarehandelen 16.04.2024
I 2021 investerte kjøpmann Lars Bråten hos Joker Brandval i solceller, led-belysning og CO2 kjøl- og frysesystemer. Det har gitt resultater.
Dagligvarehandelen 16.04.2024
Nyheten Angus Smashburger blir bestselgeren blant hamburgerne til Meny, tror sjefen for Meny-lauget.
Dagligvarehandelen 16.04.2024
Meny vil ha nordmenn til å legge Steikeosten på grillen i sommer.
Dagligvarehandelen 16.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt