Dagligvarehandelen
27.10.2020
Meny frister nordmenn med nye bifftyper fra Angus-dyr. Så spørs det om de faller like godt i smak som Angus-burgeren som fikk en formidabel vekst i sommer.
Angus-sortimentet til Meny har vokst og består i øyeblikket av 76 produkter.
- I sommer har alle Meny-butikker hatt Angus-produkter. Det ble et særlig trøkk på pølser og burgere, konstaterer leder for Meny-lauget Espen Lie.
Meny vil være stedet for de kresne når det gjelder rødt kjøtt, og har utviklet Steakhouse-konseptet som innramming av det beste kjøttet. Helt konkret betyr det Angus, en kjøttferase med skotsk opprinnelse som supermarkedkjeden får fra norske bønder.
Utrullingen av konseptet startet i vinter. Nå skal alle de 184 butikkene i kjeden ha fått det over dørstokken.
50 prosent burger-vekst
Fra starten av mai til s
Gå til mediet- I sommer har alle Meny-butikker hatt Angus-produkter. Det ble et særlig trøkk på pølser og burgere, konstaterer leder for Meny-lauget Espen Lie.
Meny vil være stedet for de kresne når det gjelder rødt kjøtt, og har utviklet Steakhouse-konseptet som innramming av det beste kjøttet. Helt konkret betyr det Angus, en kjøttferase med skotsk opprinnelse som supermarkedkjeden får fra norske bønder.
Utrullingen av konseptet startet i vinter. Nå skal alle de 184 butikkene i kjeden ha fått det over dørstokken.
50 prosent burger-vekst
Fra starten av mai til s