AddToAny

Legger ned eget byrå og går til Horn & Co: - Har savnet et større miljø

- Teige Goodchild har vært en fantastisk, spennende og lærerik reise som nå føltes riktig å avslutte, sier Rebecca Goodchild.
Etter i underkant av to og et halvt år er setter Rebecca Goodchild og Henrik Juel Teige punktum for byrået Teige Goodchild og går hver til sitt. Førstnevnte er allerede klar for en ny jobb i Horn & Co.

- Teige Goodchild har vært en fantastisk, spennende og lærerik reise som nå føltes riktig å avslutte. Pandemien var mild mot oss med tanke på kunder og arbeid, men jeg har savnet å være en del av et større miljø med flere kollegaer. Henrik og jeg ble enige den dagen vi startet at dersom en av oss ikke ville drive et lite byrå lenger, så ville det være helt ok å tre fra og legge ned, sier Goodchild.

Hun går inn i en stilling som PR-rådgiver i Horn & Co, som omtaler seg som et nettverksbasert reklamebyrå. Foruten eget PR-byrå, tar Goodchild med seg arbeidserfaring fra byråer som JCPR og Apeland.

- Veien til Horn & Co har ikke vært lang. Teige Goodchild har vært en del av nettverkskonstellasjonen til Horn & Co, og vi har jobbet sammen med ved flere tilfeller. Det har gitt meg en unik mulighet til å lære å kjenne både Layer og Horn & Co bedre, lenge før det var snakk om et ansettelsesforhold, sier Goodchild.

- Blitt glad i friheten

Samtidig fortsetter Henrik Juel Teige som selvstendig konsulent.

- Jeg er blitt glad i den friheten det gir og håper jeg kan drive med det fremover, i hvert fall i en periode, sier han til Kampanje.

Han forteller at avviklingen av Teige Goodchild skjer uten noen konflikter.

- Vi startet i september 2019 og så kom korona. Det ble annerledes å drive byrå under denne pandemien enn vi kanskje hadde sett for oss og vi ble enige om at vi egentlig ønsket litt forskjellige ting. Det var veldig ryddig og greit, sier han.

Omsetningen til Teige Goodchild skal ha blitt nærmere fire millioner kroner i 2021. Resultatet er ikke klart, men ifølge Goodchild ligger det an til å bli omtrent 30 prosent av omsetning.

- Kort vei til beslutning

Horn & Co er en del av kommunikasjons- og mediekonsernet Layer, som i tillegg består av Hensikt, Stellar Media, Sail, Solution og Caulis.

Goodchild tiltrådte sin nye rolle 3. januar og er allerede godt i gang.

- Jeg har hatt gleden av å se Rebecca i aksjon på flere prosjekter, på litt avstand. Da jeg skjønte at det var en mulighet for å få Rebecca med på laget var det kort vei til beslutningen. Hun er faglig sterk, stappfull av integritet og pågangsmot. En kombo det var umulig å ikke ville ha med, sier en daglig leder Frederik Horn.

Image-text:

Nye kollegaer:

Rebecca Goodchild blir PR-rådgiver i Horn & Co, som ledes av Frederik Horn. Hun kommer fra en stilling som gründer og daglig leder av PR-byrået Teige Goodchild.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Det finnes ikke noe mer dustete enn folk som på død og liv skal kjøre elsparkesykkel sammen, på fylla eller uten å følge med, sier reklamebyrået bak.
Kampanje 26.05.2022
Etter snaue to år går Tor Arne Fosser inn for landing i Norwegian. - Det var naturlig for meg å gå videre, sier han.
Kampanje 25.05.2022
Christelle Ravneberget er klar for et nytt kapittel i Ahead-byrået Nova Vista.
Kampanje 25.05.2022
Lars Taraldsen blir ny innholdsrådgiver i Try.
Kampanje 25.05.2022
- I flere uker har Altibox jobbet iherdig for å skape et inntrykk av at TV 2 ikke forstår seerne sine, at vi er en grådig aktør som heller driver med spill enn konstruktive forhandlinger. Det er ikke sant, skriver Sarah C. J. Willand i TV 2.
Kampanje 25.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt