Kjøkkenskriveren
11.04.2022
Aktuell med:
Utvikling og forbedring av matvertstjenesten og opplæring av matvertene med blant annet pc- kurs. Jeg har også en viktig rolle med å tilrettelegge for ernæringskokkene på Ullevål. Elevene går et fireårig løp med skole og opplæring i bedrift (Ullevål) som til slutt skal ende opp med et kokkfagbrev. De blir fulgt opp med faglige samtaler, observasjoner, logistikk rundt på avdelingene osv. Jeg samarbeider med koordinator fra Oslo voksenopplæring, Helsfyr, og kontaktlæreren, som er her en gang i uken for å gi støtte i norsk.
Når på morgenen begynner du å tenke på jobben?
Når den første sms-en tikker inn om sykdom så tidlig som 04.15 om morgenen.
Hva er den største utfordringen med å ha ansvar for matverter på et stort sykehus?
Det å følge opp alle matvertene ute på avdeling og sørge for at avdelingen er fornøyd med tjenesten vi leverer. Det er utfordrende å skape et miljø for de som er ute på avdeling, og som ikke har et fast treffsted. Det er også en utfordring å få matverter til å føle stolthet for den flotte jobben de gjør, at de er
Gå til medietNår på morgenen begynner du å tenke på jobben?
Når den første sms-en tikker inn om sykdom så tidlig som 04.15 om morgenen.
Hva er den største utfordringen med å ha ansvar for matverter på et stort sykehus?
Det å følge opp alle matvertene ute på avdeling og sørge for at avdelingen er fornøyd med tjenesten vi leverer. Det er utfordrende å skape et miljø for de som er ute på avdeling, og som ikke har et fast treffsted. Det er også en utfordring å få matverter til å føle stolthet for den flotte jobben de gjør, at de er