Kjøttbransjen
11.11.2021
Kyllingen øker mest hos REMA 1000 Brandbu. Dessuten er Kai Arne Sørumshagen i ferd med å gjøre spesialpølser fra Toten Kjøtt til helårsprodukter.
Tomatmarinert svinebiff! Nytt produkt fra Nordfjord Kjøtt! Det er det første han begynner å snakke om, Rema-kjøpmannen på Hadeland. Han er glad for nye produkter, selv om han trykket til litt for mye og bestilte så mye første gangen at han måtte prise ned noen pakker da holdbarhetsdatoen nærmet seg.
Trenger noe nytt
- Vi har spilt inn at de er nødt til å være innovative og finne på litt nytt så det skjer litt i porteføljen. Jeg skjønner at det ikke er så lett å finne på noe bare for å finne på noe, men jevnt over er Nordfjord Kjøtt veldig bra, sier Sø
Gå til medietTrenger noe nytt
- Vi har spilt inn at de er nødt til å være innovative og finne på litt nytt så det skjer litt i porteføljen. Jeg skjønner at det ikke er så lett å finne på noe bare for å finne på noe, men jevnt over er Nordfjord Kjøtt veldig bra, sier Sø