AddToAny

Kommunikasjonssjefen i Aschehoug slutter - går til kultursenter for barn

Mona Ek takker av som kommunikasjonssjef i Aschehougs forlag.
Mona Ek går fra stillingen som kommunikasjonssjef i Aschehougs forlag og tar fatt på nye oppgaver hos Geitmyra Matkultursenter for barn, hvor hun blir kommunikasjonsleder.

- Mona Ek har markert seg som en proff, hardtarbeidende og veldig godt likt kommunikasjonssjef for Aschehoug litteratur. Derfor er vi utrolig glade for å få med henne i det videre arbeidet vårt for barns matkultur, sier leder for Geitmyra matkultursenter for barn, Eivind Løvdal.

Ek har vært i Aschehoug i over 15 år, men bytter nå ut Jo Nesbø med matprofil Andreas Viestad.

- Det er klart det føles rart å gå fra Aschehoug hvor jeg har vært med på så mye, men muligheten til å jobbe med barn, bærekraft, folkehelse og matkultur kunne jeg rett og slett ikke si nei til, sier Ek.

Viestad, som for folk flest er kjent for å ha gitt ut et utvalg kokebøker, er strålende fornøyd med å få EK med på laget.

- Mona har vært for en institusjon å regne i bokbransjen. Nå ser vi på det som at hun tar ett skritt opp og frem, for å være med oss å gi neste generasjon et godt forhold til mat og matkultur, sier Viestad.

Geitmyra har siden oppstarten i 2011 jobbet med undervisning og kurs i matlaging, og med kampanjer i offentligheten for å øke oppmerksomheten rundt matkultur for barn.

- Det er utrolig viktig å lære barn å bli glade i mat som gjør dem godt. Dette gjør vi allerede for tusenvis av barn hvert år, men med en som Mona Ek på laget er ambisjonen å nå enda flere i ulike medier og kanaler, sier Løvdal.

Image-text:

Ny arbeidsplass:

Mona Ek og Andreas Veistad blir kolleger på Geitmyra matkultursenter for barn. Mona Ek slutter etter 15 år i Aschehoug. Foto: Geitmyra Matkultursenter for barn.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

I helgen åpnet det opp to Munchmuseer i Bjørvika. Det originale og Finn.no sitt. Begge hadde fulle hus.
Kampanje 27.10.2021
De fem Schibsted-mediene Trond Giske har klaget inn til PFU brøt ikke god presseskikk.
Kampanje 27.10.2021
Bruken av en tidligere MDG-politiker som klimapsykolog i en video for NRK Nyheter har fått mange til å se rødt.
Kampanje 27.10.2021
Skuespiller Josefine Frida er en del av den nye sesongen som har premiere 12. november.
Kampanje 27.10.2021
- Jeg tviler på at jeg ville ha publisert så detaljerte opplysninger, sier Bernt Olufsen, tidligere ansvarlig redaktør i VG, om PFUs behandling av Trond Giskes klage.
Kampanje 27.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt