AddToAny

Kjører lokale kampanjer hele tiden

Kjører lokale kampanjer hele tiden
Når nærbutikken har kampanje på korv, skal den selge åtte- ni hundre på noen dager. Dyrdal Mat fyller både hyller og annonser med lokalt kjøtt.
De har gått glipp av den ene store begivenheten etter den andre. Vossajazz, Ekstremsportveko, Voss Cup - Nærbutikken sentralt på Vossevangen har mistet flere kunder enn dagligvarebutikker flest som følge av forbudene og restriksjonene de siste fjorten månedene.
- Det er andre som sliter verre enn oss, konstaterer likevel Anton Lahlum. Kjøpmannen på Dyrdal Mat er vant til å selge til kunder både på gjennomreise og på et av de mange storarrangementene som Voss har å by på, men han kommer seg gjennom turistfrie måneder, også.

Lokal dominans
I kjølediskene har de lokale produktene usedvanlig stor plass.
- Det er enda mer i høstsesongen og til jul. Vi har mye lokalt pålegg, og ikke minst smalahove. Vi selger sikkert 1000 av dem om h
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Etter at TVI ble en del av Multivac, har konsernet nye produkter å by på:
Kjøttbransjen 10.06.2021
Fra 2015 til 2019 ble matsvinnet i matbransjen redusert med 12 prosent i kilo pr. innbygger. Fordelt pr. ledd i verdikjeden, så har dagligvarehandelen redusert med 17 prosent og, grossistleddet med 28 prosent. Disse har allerede nådd delmålet om 15 prosent reduksjon, mens matindustrien har litt lenger vei å gå for å nå målet.
Kjøttbransjen 10.06.2021
For rundt 8000 år siden begynte mennesket å holde husdyr fordi det ga sikrere tilgang på mat enn den tidligere jeger-tilværelsen. (Hunden ble temmet for ca.
Kjøttbransjen 10.06.2021
1. juni var Emilie Oldervik på plass i jobben som spesialveterinæren for svin i KLF. Hun tar over etter Karl Kristian Kongsted som nå er ansatt i Felleskjøpet. Oldervik kommer fra Norges Pelsdyralslag, og vil jobbe tett både med medlemsslakteriene og deres produsenter.
Kjøttbransjen 10.06.2021
Regjeringen presenterte 4. juni den fremforhandlende handelsavtalen med Storbritannia (UK). For kjøtt- og fjørfesektoren er de volumer som inngår i denne avtalen svært begrenset.
Kjøttbransjen 10.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt