Dagligvarehandelen
13.04.2021
Han kunne knapt fått et yrke som passer ham bedre, Tord Antonsen (30) fra Lillestrøm.
Interessen for mat, og særlig råstoffer, har fulgt ham siden han gikk på videregående skole.
Startet med fisk
Tords tanke var å bli kokk, så han valgte derfor linjen for kokk og matfag på videregående.
- Sansen for å jobbe i butikk fikk jeg etter at jeg ble utplassert en uke i Ultra Triaden i Lørenskog, sier Tord.
- De to siste årene fikk jeg deltidsjobb i fiskeavdelingen. Faktisk fikk jeg den jobben samme dag som utplasseringen startet.
- Mer spennende i butikk enn å tilberede havets delikatesser i en restaurant?
- Ja, og av to grunner. For det første trives jeg med å treffe folk, og dernest ønsket jeg ikke å j
Gå til medietStartet med fisk
Tords tanke var å bli kokk, så han valgte derfor linjen for kokk og matfag på videregående.
- Sansen for å jobbe i butikk fikk jeg etter at jeg ble utplassert en uke i Ultra Triaden i Lørenskog, sier Tord.
- De to siste årene fikk jeg deltidsjobb i fiskeavdelingen. Faktisk fikk jeg den jobben samme dag som utplasseringen startet.
- Mer spennende i butikk enn å tilberede havets delikatesser i en restaurant?
- Ja, og av to grunner. For det første trives jeg med å treffe folk, og dernest ønsket jeg ikke å j