AddToAny

I landsmøtebobla

Her sitter vi, i landsmøtebobla på Lillestrøm. Ledelsen i Utdanningsforbundet er nettopp blitt gjenvalgt. Jeg er takknemlig og kjenner meg privilegert som fortsatt får være en del av ledelsen i denne flotte organisasjonen i fire nye år. Det kjennes godt. Ikke bare fordi det er en anerkjennelse av den jobben vi har gjort, men først og fremst fordi det gir oss mulighet til å følge opp og fortsette arbeid og prosjekter vi er i gang med. Samtidig føler jeg på et stort ansvar. Lærere og ledere i barnehage og skole har et stort oppdrag, og derfor er det også en stor oppgave å være med i ledelsen av denne organisasjonen.

Alvoret kom tydelig fram i Steffens innledningstale til landsmøtet. Han und
Gå til mediet

Flere saker fra Utdanning

Det er store forskjeller i videregående skolers bidrag til elevenes resultater. Skolene i Hedmark og Møre og Romsdal lykkes best med å få elever til å fullføre. Oslo havner i bunnsjiktet.
Utdanning 12.12.2019
Søknadsfrist: 13. januar 2020 Rektor Solborg Folkehøgskole Skagerak Consulting AS Solborg folkehøgskole er en av de ledende kristne folkehøgskolene. Den ligger i Stavanger og eies av Normisjon Rogaland.
Utdanning 12.12.2019
En svært sensitiv rapport lå over ett år ute på internett med så dårlig sladding at teksten ble plukket opp av Google. Først i år har fylkesmennene fått et felles verktøy for sikker sladding av elektroniske dokumenter.
Utdanning 12.12.2019
- Eksklusjon av enkeltindivider på høyt nivå, sier forelder. Begby skole beklager nå dårlig kommunikasjon, og lover gratisbillett til alle som spør.
Utdanning 12.12.2019
Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) er bekymret for voldshendelser i skolen.
Utdanning 11.12.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt