AddToAny

I fjor fikk han «drømmejobben» - nå sier han opp i Netlife

- Det var ikke sånn jeg hadde sett dette for meg, sier han.
Det er endringer i toppledelsen i Netlife, der Fredrik Schjold har valgt å si opp allerede etter 1,5 år. Schiold tok jobben i februar i fjor etter å ha vært 11 år i Finn.

- Det er ikke mer dramatisk enn at styret og jeg ikke er enige om at hva som er riktig vei for Netlife fremover og siden vi havnet i den situasjonen har jeg nå valgt å si opp, sier Fredrik Schiold til Kampanje.

I en pressemelding i dag kommer det frem at styret og daglig leder i Netlife Design «er uenige om den langsiktige strategien til selskapet».

- Hva har uenigheten gått ut på?

- Det har jeg ikke lyst til å si noe mer om utover at vi var uenige om veien videre for Netlife, sier han.

Han har siden oppstarten for 18 måneder vært både sjef i Netlife Design og de siste tre månedene sjef for hele Netlife-konsernet.

- Hva tenker du, er det litt leit og synd at det ikke varte lenger?

- Det var ikke sånn jeg hadde sett for meg dette. Men det har vært 18 fine måneder i Netlife.

- Du sa du hadde fått «drømmejobben», så kan vi si at drømmen ikke ble helt oppfylt?

-Ja, det er riktig det. Men vi skilles som gode venner.

- Hva skal du gjøre nå?

- Jeg skal bruke litt tid på å tenke hva jeg skal gjøre videre, sier Schiold.

Netlife-gruppen består av de digitale designer i Netlife Design og selskapet Data Factory og omsatte i 2018 for snaue 130 millioner kroner og leverte et overskudd på under én million kroner. Ny sjef etter Fredrik Schiold er Beth Stensen. Stensen kom tilbake til Netlife som designsjef etter fire år i Ruter i tidligere i høst.

Men kort tid etter er hun tilbudt lederjobben.

- Det var ikke dette jeg så for meg da jeg gikk inn dørene til min gamle arbeidsplass. Men når det er sagt er dette stedet med de aller dyktigste folka i design- og teknologibransjen. Folk som brenner for å gjøre verden litt bedre og livet mer meningsfylt både for oss selv og for de menneskene vi løser problemer for. Når jeg har med meg dem, så vet jeg at vi vil lykkes. Jeg brenner for det vi jobber med og leverer til kundene våre hver eneste dag, så jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Beth Stensen.

Hun benytter også anledningen til å takke av Fredrik Schiold og den jobben han har gjort for teknologi- og designbyrået.

- Vi setter stor pris på den innsatsen Fredrik Schiold har lagt inn for selskapet og ønsker han alt godt videre, avslutter hun.

Image-text:

Skiller lag:

Netlife-partner og styremedlem Jostein Magnussen og daglig leder Fredrik Schiold skiller lag etter 18 måneder. - Vi er ikke enige om hva som er riktig vei for Netlife fremover og siden vi havnet i den situasjonen har jeg nå valgt å si opp, sier Schiold.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Dette blir morsomt, sier PHD-sjefen om det utvidede ansvaret.
Kampanje 28.05.2020
- Som forventet, sier konsernsjef Jacob Schram om resultatet.
Kampanje 28.05.2020
Petter Northug og Gunde Svan skal lede «Landskampen» på TV 2
Kampanje 28.05.2020
Storm Communications økte inntektene fra 6,5 til 18,1 millioner kroner i 2019.
Kampanje 28.05.2020
- Tidsånden de siste tre tiårene er så eminent fanget, skriver Anita Krohn Traaseth om Henrik Langelans Wonderboy-triologi.
Kampanje 28.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt