NNN-arbeideren
01.05.2020
På Café Miðgard midt i hjertet av Nannestad er de sterkt preget av koronaviruset, men holder likevel åpent til glede for noen faste kunder. Det gjelder å holde sammen. Caféeier Tone Granaas er spent på hvor lenge de klarer.
- Hvor godt kjenner dere hverandre da? Bor dere sammen eller er i familie? Spør servitøren Juliane Hofselrud.
På Café Mi?gard er alle velkommen, men er man ikke i familie eller bor under samme tak, må man holde avstand når man besøker den populære møteplassen på Øvre Romerike.
- Husk å holde avstand, men hold sammen, er mottoet vårt nå i disse Koronatider sier Tone Granaas, en av eierne av Café Mi?gard som ligger på Nannestad torg. Cafevert Juliane står klar med anti-BAC og møter oss med et stort smil. Det er få stoler rundt bordene. Denne formiddagen sitter et titalls gjester spredt i lokalet, mens en familie med to barn sitter tett sammen rundt et bord.
- Hvis man er i familie eller har nære relasjoner, har vi tillatt rundt fem personer ved samme bord, forteller Granaas.
Økologisk cafe-drøm
Før jul i fjor realiserte fire Nannestad-jenter drømmen om å starte en bærekraftig café som serverte økologisk lokalprodusert mat. Alt interiør er gjenbruk og redesign som de har funnet hjemme på sine
Les opprinnelig artikkelPå Café Mi?gard er alle velkommen, men er man ikke i familie eller bor under samme tak, må man holde avstand når man besøker den populære møteplassen på Øvre Romerike.
- Husk å holde avstand, men hold sammen, er mottoet vårt nå i disse Koronatider sier Tone Granaas, en av eierne av Café Mi?gard som ligger på Nannestad torg. Cafevert Juliane står klar med anti-BAC og møter oss med et stort smil. Det er få stoler rundt bordene. Denne formiddagen sitter et titalls gjester spredt i lokalet, mens en familie med to barn sitter tett sammen rundt et bord.
- Hvis man er i familie eller har nære relasjoner, har vi tillatt rundt fem personer ved samme bord, forteller Granaas.
Økologisk cafe-drøm
Før jul i fjor realiserte fire Nannestad-jenter drømmen om å starte en bærekraftig café som serverte økologisk lokalprodusert mat. Alt interiør er gjenbruk og redesign som de har funnet hjemme på sine