AddToAny

Her er den nye logoen til OsloMet

Her er den nye logoen til OsloMet
Logo. Den nye logoen til OsloMet er klar. Bokstavene i navnet står i en rett vinkel og fargene er fortsatt gul og svart. Høgskolen i Oslo og Akershus er blitt til OsloMet og den gamle logoen skal erstattes av en ny.
Den nye logoen består kun av bokstavene i ordet OsloMet, formet som en trekant - eller som en pil, om man vil.

Dermed er det over og ut for den gamle logoen til Høgskolen i Oslo og Akershus, som består av svarte streker eller byggestener i en trekantform, og som ifølge beskrivelsen på den gamle høgskolens nettsider danner en bro som henspeiler på veien til kunnskap gjennom akademia.

Den har form som en pil, og står slik sett i stil med universitetets rolle i å drive samfunnet framover med ny kunnskap og yrkesutøvere det er stort behov for. Sverre Molandsveen Komm.direktør, OsloMet

Den nye logoen til OsloMet - storbyuniversitetet.

Pil opppover

Nå er det «opp og fram» som gjelder og ifølge kommunikasjonsdirektør Sverre Molandsveen er det nettopp dette den nye logoen skal symbolisere.

- Den har form som en pil, og står slik sett i stil med universitetets rolle i å drive samfunnet framover med ny kunnskap og yrkesutøvere det er stort behov for, sier han.

Han karakteriserer logoen som

Les mer

Flere saker fra Khrono

Hver uke tar programleder Aksel Faanes Persson med seg en forsker i studio for lære lyttere om et nytt tema. Men selv han er overrasket over hvor mange som hører på.
Khrono 14.08.2022
Mange tusen internasjonale studenter kommer til Norge i disse dager. Prorektor frykter at de kan få seg et sjokk når de oppdager hvor dyrt alt er.
Khrono 14.08.2022
Før valget i fjor hørte vi stadig politikere snakke om interessene til såkalte 'vanlige folk'. Sånn er det ikke i forskningspolitikken.
Khrono 14.08.2022
NTNU vil at forskerne selv skal ha rettighetene til vitenskapelige artikler. Nå innfører de en strategi for å oppnå dette.
Khrono 14.08.2022
Professor Rolf Rønning mener seniorpolitikken ved universiteter og høgskoler må forbedres betraktelig. Samtidig er det et premiss at ikke eldre må stå i veien for yngre, sier han.
Khrono 14.08.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt