AddToAny

Hemmelig Tjeneste Trenger Personell Snarest: Nysgjerrig Praktisk Systematisk Tekniker. Nokså Operativ? Nerd Innen SporSikring Elektronisk=Søk Nå

Søknadsfrist: Arbeidsoppgaver Du må like å grave deg ned i tekniske detaljer og jobbe systematisk og målrettet for å få tak i og forstå de digitale sporene, enten de befinner seg på en PC, en mobiltelefon,
i en støvsuger eller et annet lagringsmedium.

Hos oss skal du jobbe med gjennomføring av tvangsmidler for å innhente, sikre og tilrettelegge digitale spor i tillegg til datatekniske undersøkelser.

Like viktig er det at du klarer å formidle funnene dine på en lett forståelig måte til etterforskere, jurister og andre kolleger som kanskje ikke har like god teknisk forståelse som deg.Vi jobber som oftest teambasert, og du vil samarbeide med det etablerte fagmiljøet på vår seksjon. I tillegg til planlagte og løpende arbeidsoppgaver forventes det at du raskt setter deg inn i og bidrar til å løse saker som måtte dukke opp på kort varsel og utenfor de faste rammene.

KvalifikasjonerVi søker deg som har bestått eksamen fra Politi(høg)skolen, liker å holde deg oppdatert på hvordan teknologi fungerer og samtidig har evnen til å bruke dette kreativt og målrettet for å løse arbeidsoppgavene.Som teknisk etterforsker bør du ha praktisk kompetanse og erfaring med å sikre, analysere og presentere alle typer digitale spor. Praktisk erfaring med gjennomføring av tvangsmidler som ransaking, beslag

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Flere store hendelser preget politi-året 2021. Politidirektør Benedicte Bjørnland oppsummerer fire av dem: Gjerdrum-skredet, hendelsene på Kongsberg og Bislett og koronapandemien.
Politiforum 27.01.2022
Søknadsfrist: Arbeidsoppgaver Som avdelingsdirektør har du resultat-, personal- og budsjettansvar for egen avdeling. Avdelingen har ansvaret for både det operasjonelle og strategiske kontraterrorarbeidet i Norge.
Politiforum 27.01.2022
Søknadsfrist: Vi søker en HR-direktør som legger til rette for at PSTs medarbeidere og ledere løser samfunnsoppdraget vårt med høy kompetanse, entusiasme og initiativ! Stillingen rapporterer til sjef PST og er en del av PSTs ledergruppe.
Politiforum 27.01.2022
Du har sett ham på TV bak et batteri av mikrofoner. Politimannen som hentes fram under de store hendelsene. Han som med sin ro og faglige tyngde kan gi en form for mening når kaoset er som størst.
Politiforum 26.01.2022
Sigve Bolstad (56) går av som leder for Politiets Fellesforbund.
Politiforum 25.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt