AddToAny

Har du genuin interesse for kunst og kultur for, med og av barn og unge? Da bør du ta en titt på denne utlysningen!

Avdeling forskning og utvikling, Kulturtanken Barn og unge skal ha et kunst- og kulturtilbud av høy kvalitet.
De skal få oppleve kunst og kultur som er laget for dem, som involverer dem og som de kan ta del i. De skal få tilgang til de arenaene de trenger for å utvikle skaperglede, engasjement og utforskertrang. Både i kultur- og fritidslivet, i barnehagen og skolen.

Kulturtanken er en statlig etat som jobber med kunst og kultur for barn og unge, og vi holder til i Nydalen i Oslo. I vår avdeling for forskning og utvikling initierer vi forskning, utviklingsarbeid og bygger kunnskap og kompetanse om kunst og kultur til barn og unge. Vi medvirker til at det forskes i feltet, at forskningen deles og diskuteres, og at den legges til grunn for videre utvikling av Den kulturelle skolesekken (DKS).

Søknadsfrist: 01.11.2021

Arbeidsoppgaver

Stillingen som seniorrådgiver er både operativ og rådgivende. Din hovedoppgave blir å identifisere kunnskapsbehov, stimulere til utvikling av kunnskap, foreta relevant data- og kunnskapsinnhenting, samt bidra i arbeidsprosesser for statistikk og analyse. Hos oss vil du blant annet være med på å:

utrede og initiere forskning relatert til kunst og kultur for barn og unge.

utforme, gjennomføre og kvalitetssikre Kulturtankens leveranser innenfor ansvarsområdet.

bidra til å utforme og videreutvikle Kulturtankens datainnhenting og statistikk.

samle inn og analysere data, herunder innrapporterte data i DKS-portalen.

innhente og dele kunnskap gjennom kommunikasjon i fysiske og digitale kanaler med DKS, skole og universitet og høgskolesektoren.

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har doktorgrad eller tilsvarende forskerkompetanse. Du har kompetanse innen samfunnsvitenskapelige metoder, gjerne innen statistikkarbeid og analyse. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med forskning knyttet til barn og ungdom, gjerne innen kunst- og kulturfeltet, samt spesifikk ekspertise innen kulturstatistikk.

Du har erfaring med innhenting av data og databehandling. Kompetanse innen arbeid med spørreundersøkelser, og med verktøy relatert til spørring mot database (tilsvarende SQL, Power BI), vil være en fordel.

Det er viktig at du kan omsette data til forståelig kunnskap for andre. Du er god til å formidle, presentere resultater muntlig og skriftlig for et publikum, og skriver lettlest og forståelig.

Personlige egenskaper

Som person og medarbeider har du høy arbeidskapasitet og jobber systematisk under perioder med høyt press og oppgavetrykk. Du er utpreget analytisk og evner å stille de gode spørsmålene til komplekse data.

Vi tilbyr

Mulighet til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en organisasjon i utvikling.

Utviklende arbeids- og fagmiljø med dyktige medarbeidere

Stillingen avlønnes i stillingskode 1364 seniorrådgiver, innenfor spennet kr. 594 300 - 677 600 brutto i året (tilsvarer lønnstrinn 65 til 72), i henhold til hovedtariffavtalene i staten. I særlige tilfeller kan høyere lønn vurderes.

Fleksibel arbeidstidsordning

Gode pensjons- og låneordninger i Statens pensjonskasse

Muligheter for tilrettelegging for ansatte med spesielle behov

Kantine

Informasjon om søknadsprosessen

Søk på stillingen

Gullhaug torg 2, 0484 Oslo

Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon

Ståle Stenslie

Avdelingsdirektør 90562963 stahl@kulturtanken.no

Gå til mediet

Flere saker fra Forskerforum

Deltidsarbeid, ulike yrkespreferanser og en høyere andel kvinner i offentlig sektor forklarer en del av lønnsforskjellene mellom kjønnene. Men det forklarer ikke alt.
Forskerforum 02.12.2021
Høgskulen på Vestlandet har fått 125 forslag til universitetsnavn. Her er listen.
Forskerforum 02.12.2021
Vil du jobbe i et aktivt forskningsmiljø? Legeforskningsinstituttet (Lefo) har ledig fast stilling som forskningskonsulent i 100 prosent stilling.
Forskerforum 02.12.2021
Andelen undervisere som har gjennomført kurs i pedagogikk har økt betydelig de siste årene, ifølge rapport.
Forskerforum 02.12.2021
Studentene kan få 1.000 kroner ekstra i stipend for å kompensere for de høye strømprisene, hvis et forslag fra Venstre, Høyre og KrF går gjennom.
Forskerforum 01.12.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt