AddToAny

Group M styrker sitt programmatisk-team - henter fra Schibsted, Los & Co og Red

I tillegg ansetter de to helt uten erfaring i faget. - Det de mangler av erfaring fra programmatisk veier de mer enn opp for med friske øyne og nye perspektiver.
Group M møter økningen i digitale investeringer generelt og programmatisk spesielt, skriver byrågruppen i en melding. Siden i sommer har de styrket sitt programmatisk-team med fem nyansettelser.

- De siste årene har rollen til en programmatisk spesialist endret seg veldig - fra å være en som leverer kampanjer, til å ha en rolle som programmatisk rådgiver på video, display, native, audio og å til se kreative muligheter. Vi trenger ulike hoder som kan fokusere på ulike ting, sier Ann Jack, programmatisk-sjefen i Group M.

Ifølge Jack har Group M lagt seg på en rekrutteringsstrategi hvor målet er å finne de riktige folkene med det riktige tankesettet, men med ulike bakgrunner og ulikt nivå av erfaring. Tilskuddene til teamet består av tre erfarne spesialister og to som aldri har jobbet med programmatisk tidligere.

- Vi har rekruttert fem flinke folk, og det er en variert og interessant bukett, sier Jack.

Trond Søbstad kommer fra stillingen som Digital Media Planner i Los & Co, Anders Gjerdalen jobbet som Programmatic Solutions Manager i Schibsted. Sindre Nalum er Programmatic Lead i Red, og tiltrer sin stilling i GroupM 1. oktober.

- Hadde ikke hørt om programatiske kjøp

I tillegg har programmatisk-teamet ansatt Gudrun Gudmundsdottir og Mathias Moi, som er helt ferske i faget.

- Gudrun og Mathias hadde verken jobbet med eller hørt om programmatiske kjøp før de kom over stillingen, sier Jack.

Gudmundsdottir er fra Island og har bakgrunn som sales solutions manager for Islands største hotellkjede.

- Jeg hadde lyst til å lære noe nytt i mediebransjen. Programmatisk blir bare større og større plattform med mange forskjellige muligheter og miljøet endres raskt. Det er utfordrende og det liker jeg, sier hun.

Moi kommer fra forsikringsbransjen, men bestemte seg for å gjøre et karriereskifte.

- Jeg hadde lyst til å jobbe med noe rettet mot min utdanning i markedsføring. Da virket en jobb innenfor programmatisk veldig spennende. Programmatiske kjøp er veldig aktuelt i dag, noe som gjør det ekstra gøy å være med på utviklingen. Det er en bratt læringskurve og jeg lærer noe nytt hver dag, sier han.

- Det de mangler av erfaring fra programmatisk veier de mer enn opp for med friske øyne og nye perspektiver. De har nå jobbet her i litt over en måned og har sklidd rett inn i teamet. Vi har merket at de allerede utfordrer oss på det vi gjør til daglig, og det trenger vi, sier Jack.

Image-text:

Teamer opp:

Group M sikrer seg Gudrun Gudmundsdottir, Anders Gjerdalen, Mathias Moi og Trond Søbstad. Her sammen lederen av programmatisk-gjengen i byrågruppen, Ann Jack.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Reklamebyrået Clear Channel styrker salgsteamet med flere signeringer.
Kampanje 17.10.2021
Til våren dukker landets nye justisminister opp i underholdningsprogrammet «Kompani Lauritzen».
Kampanje 17.10.2021
Grønnere løsninger fristet når Joachim Husby skulle finne seg ny jobb.
Kampanje 16.10.2021
Try står samtidig bak en helt ny profil og nytt design.
Kampanje 15.10.2021
Henter fra Azerion, BCW og Høyskolen Kristiania.
Kampanje 15.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt