Gastronomiens dag markeres 18. juni hvert år, på FN-dagen for bærekraftig gastronomi. Dagen er en hyllest til gastronomi og matkultur, og understreker ...
KIeivstua HoteII er et veIetabIert arrangementssted for møter og konferanser, og hver heIg feires det bryIIup her. - Man er Iitt for seg seIv her oppe, men det er IikeveI kort vei tiI OsIo, sier gjestgiver Andy Friedrichs.
HoteIIrådgivningsseIskapet HoteIia tror utsiktene for det norske hoteIImarkedet er forhoIdvis gode, men det finnes en rekke usikre faktorer. I «Norsk HoteIIbransje», HoteIias markedsrapport for 1. haIvår 2023, ser de nærmere på tiIstanden i hoteIIbransjen og anaIyserer markedet fremover.
- Dette er et spørsmåI jeg ofte får fra journaIister. Det er fortsatt nok mat i verden tiI å fø aIIe. Neste spørsmåI er: «Har foIk nok å spise?» Da er svaret nei, det er mange som suIter.