AddToAny

Går fra Faktisk.no til Økokrim: - Alltid sett på politiarbeid og journalistisk arbeid som slektninger

Tore Bergsaker er ny senior kommunikasjonsrådgiver i Økokrim.
Økokrim har i høst sett seg etter en samfunnsengasjert pg kommunikasjonsfaglig sterk kommunikasjonsrådgiver. Nå er det klart at Økokrim landet på Tore Bergsaker som ny senior kommunikasjonsrådgiver.

Bergsaker kommer fra redaksjonen til Faktisk og har jobbet i Dagbladet i en årrekke etter å ha blitt ansatt der i 1995. I 2012 mottok han SKUP-diplom for avsløringene om Audun Lysbakkens pengestøtte til en undergruppe av Sosialistisk Ungdom.

Bergsaker gleder seg nå til å begynne i Økokrim.

- Jeg synes det er trist å skulle forlate Faktisk.no. Det har vært veldig gøy å få være med på å bygge opp en ny type journalistikk i Norge. Samtidig gleder jeg meg veldig til å begynne i Økokrim. Jeg har alltid sett på politiarbeid og journalistisk arbeid som slektninger. Det handler i bunn og grunn om å finne ut hva som er skjedd og komme til bunns i en fortelling eller en sak. Og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med de flinke folka i Økokrim, sier Bergsaker til Kampanje.

- Tar du med deg noe av det du jobbet med i Faktisk.no over i økokrim-jobben?

- Jeg har både i Faktisk og i Dagbladet, hvor jeg også har vært i mange år, alltid likt den undersøkende faktabaserte delen av journalistikken best. Det har vært mitt felt. Så det føler jeg er beslektet med det jeg skal arbeide med i Økokrim, sier Bergsaker.

- Solid journalistisk erfaring Assisterende Økokrim-sjef, Hedvig Moe, forteller at de hadde mange gode søkere til stillingen.

- Vi hadde mange gode søkere til stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Økokrim. Tore Bergsaker har stødig og relevant bakgrunn inn i rollen som kommunikasjonsansvarlig her hos oss, blant annet gjennom solid journalistisk erfaring og fra arbeidet i faktisk.no, sier Moe til Kampanje.

I Økokrim vil Bergsaker blant annet ha fagansvar for kommunikasjon og arbeide med ekstern og intern kommunikasjon, gi medieråd og overvåke mediebilde.

Han inntrer i jobben 1. februar 2020.

Image-text:

Til Økokrim:

Tore Bergsaker går fra Faktisk.no til Økokrim. - Det har vært veldig gøy å få være med på å bygge opp en ny type journalistikk i Norge, sier Bergsaker om arbeidet med faktisk.no.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Jeg var blitt ganske lei av å holde på på egenhånd, sier Fredrik Østbye, som nå gjør comeback i byråverdenen.
Kampanje 05.08.2020
Nå utvider digitalbyrået med seks nyansettelser.
Kampanje 05.08.2020
Men er tause om detaljene i lanseringen.
Kampanje 04.08.2020
- Samtidig gjenstår det å se hvor reelle endringene i et av landets største PR-byrå blir, skriver Kampanje-redaktør Knut Kristian Hauger.
Kampanje 04.08.2020
Loggfører samtidig sin største skatteutbetaling til norske myndigheter på magre 6,6 millioner kroner.
Kampanje 04.08.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt