AddToAny

Går foran som et godt eksempel

Matomsorgsprisen 2021 er tildelt avdeling for kjøkken og matomsorg v/ avdelingsleder Vegar Bakken-Løvaas i Lillestrøm kommune.
Elisabeth Strøm Foto: Morten Holt

I forbindelse med Tines fagseminar på Kalbakken i dag ble Matomsorgsprisen 2021 delt ut for 16. gang. Bak den gjeve prisen står Kost- og ernæringsforbundet og fagbladet Horeca.

- Juryen er imponert over måten prisvinneren arbeider på, og hvordan fine ord i stortingsmeldinger og ernæringsstrategier omgjøres i praksis. For prisvinneren tenker helhetlig. De ser ting i sammenheng og samarbeider på tvers av tradisjonelle skillelinjer. De jobber også målbevisst for at matkompetansen kommer seg ut av kjøkkenet og helt fram til brukeren, slik at matomsorgen blir best mulig. Prisvinneren gjør i det hele tatt alt riktig, sa juryleder Ivar Villa i forbindelse med overrekkelsen.

Mat til eldre har fått mye publisitet den siste tiden. Undersøkelser har avdekket at mange eldre er underernærte. Mannen i gata kan lett få in

Les mer

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Bare få dager etter at Oslo kommune mottok «Leve hele livet»-prisen, inviterte helse- og sosialutvalget i kommunen til en åpen høring.
Kjøkkenskriveren 17.12.2021
Sundvolden Hotel gikk til topps i konkurransen Matprisen 2021 i kategorien Årets storkjøkken. Dermed danket de ut BAHR/Annerledes personalrestauranter AS og Granly Stiftelse på Østre Toten, som var nominert i samme kategori.
Kjøkkenskriveren 14.12.2021
- Alle har vært foregangsmenn for norsk siderproduksjon og har vært viktige bidragsytere til den formidable veksten sider har hatt i Norge de siste årene.
Kjøkkenskriveren 14.12.2021
Kokkelærlingen Espen Laumann (21) på Britannia Hotel gikk til topps i «European Young Chef Award 2021» i Portugal nylig.
Kjøkkenskriveren 14.12.2021
Cathrine Borchsenius, som er klinisk ernæringsfysiolog i Bærum kommune, mener underernæring av eldre må utvides til å handle om mer enn bare de som bor på sykehjem. Innsatsen må settes inn lenge før de eldre havner på institusjon.
Kjøkkenskriveren 14.12.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt