Kjøkkenskriveren
18.06.2019
I juni skal Kost- og ernæringsforbundet vedta en strategiplan for 2019-2022. I denne har miljø og bærekraft fått en naturlig plass. - Miljøministeren åpner konferansen 14. juni og setter dermed startskuddet for en ny periode hvor FNs bærekraftsmål vil ligge til grunn for mye av forbundets arbeid, sier leder Arnt Steffensen.
Det er landsmøtet på Fornebu som skal vedta strategiplan for Kostog ernæringsforbundets arbeid for de neste tre årene. I 2013 tok forbundet i bruk Deltas mal for første gang. Den er delt inn i fire hovedkapitler; Yrkesutøver-, arbeidstaker- og samfunnsperspektivet og Kost- og ernæringsforbundet som organisasjon. Den gang uttalte leder Arnt Steffensen at malen gjør oppsettet mer oversiktlig. Det kommer klarere fram hva som er strategisk mål og hvordan forbundet vil legge opp arbeidet for å komme dit. I dag sier Steffensen at malen er bra, men ikke perfekt. I arbeidet med strategiplan 2019-2022 har landsstyret forsøkt å gjøre planen mindre formell. - Den forrige strategiplanen var veldig byråkratisk i språket. Dette har vi forsøkt å endre på nå slik at det skal bli lettere å få eierskap til den, sier han. Det kan være årsaken til at strategiplanen 2019-20122 har endret visjon fra «Best på matomsorg» til «Matomsorg er å gi en god måltidsopplevelse».
LØFTE FRAM FOKUSGRUPPER
Verden er stadig i endring og det er ikke alltid slik at kartet stemmer med terrenget. Nye samarb
Gå til medietLØFTE FRAM FOKUSGRUPPER
Verden er stadig i endring og det er ikke alltid slik at kartet stemmer med terrenget. Nye samarb