AddToAny

Flytoget med verdensnyhet i ny reklamefilm: - Skal være magisk

Nå kan Flytogets passasjerer sjekke inn bagasjen i fart.
Fredag går startskuddet for en stor kampanje fra Flytoget i forbindelse med lanseringen av «Flytag». Dette er ikke mindre enn en verdensnyhet, forteller markedssjef Lotte Mathilde Queru i Flytoget.

- Flytag lar deg sjekke inn bagasje og printe ut bagasjelapp om bord på toget, slik at du kan gå rett til bagdrop på flyplassen. I praksis gjør man kofferten klar til å fly allerede ombord på Flytoget og det er utgangspunktet for filmen og kampanjen, sier hun.

Markedssjefen tror dette kan gi økt merverdi og forbedre kundeopplevelsen til passasjerene betraktelig.

- Det er et godt eksempel på hvordan vi kontinuerlig jobber for å skape en enklere reisehverdag for våre kunder. Her forbedrer vi den ved å korte ned på tiden man trenger på flyplassen. Fordi man slipper å gå innom maskinene og stå i kø der, sier hun.

Anorak står bak

Flytoget har fått Anorak og det kreative teamet Pål Høyer-Andreassen og Magnus Høgberg Hansen til å lage lanseringskampanjen. Reklamefilmen er produsert av Motion Blur og regissert av Harald Zwart, som har tatt med seg litt ekte Hollywood-magi til Flytoget. Gimpville har stått for de visuelle effektene til filmen og elementene som er gjennomgående i kampanjen.

- Vi prøver å skape litt magi inn i filmene våre fordi vi mener det skal være magisk å ta Flytoget. Her er det koffertene som er magiske og flyr av gårde. De har definitivt en hovedrolle i filmen, sier Queru.

- Det utrolige med Flytoget er at passasjerene alltid får en behagelig reise, og nå kan de faktisk planlegge enda litt mindre når de skal ut å fly. For meg som er opptatt av fremdrift, forutsigbarhet og effektivitet er Flytag helt perfekt, og leverer rett på Flytogets konsept - «Det går alltid», sier rådgiver i Anorak, Rune Roalsvig.

Usikker på omikron-konsekvenser

Lanseringen skjer tilfeldigvis samtidig som omikron-varianten brer om seg og skaper ny usikkerhet verden over, også i Norge.

- Dette er det ingen som kunne forutse, men vi håper at med både tiltak og vaksinering, så vil det etterhvert være mulig å fortsette reisevirksomheten, sier markedssjefen.

Det er for tidlig å si om omikron-varianten får noen følger for den planlagte kampanjen.

- Dette er en langsiktig lansering og akkurat nå handler den først og fremst om å gjøre nyheten kjent og bygge oppmerksomhet rundt denne fantastiske innovasjonen. For folk som skal reise med bagasje, og kanskje har med seg barn, skal vi i hvert fall gjøre vårt for at det blir så enkelt, forutsigbart og fint som mulig.

Se filmen her:

Redaksjonen anbefaler Premium

Flytoget takket nei til de store byrånettverkene - Atyp kaprer nok en offentlig kunde

Image-text:

Lite magisk lanseringstidspunkt:

Anorak står bak den nye reklamekampanjen for Flytoget og deres nye tilbud. Lanseringen skjer tilfeldigvis samtidig som omikrom-varianten av koronaviruset skaper ny usikkerhet for reiselivet. Foto: Skjermbilde

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Ansetter Kristine Thorsen Eikeland, Michael Werenskiold og Inger Burud.
Kampanje 24.01.2022
Mens «The Voice» slo Ingrid Alexandras bursdagsfeiring.
Kampanje 24.01.2022
Over 170.000 nordmenn løste inn billett til «Spider-Man No Way Home» i helgen.
Kampanje 24.01.2022
Den tredje sesongpremieren av «Rådebank» slår andre sesong.
Kampanje 24.01.2022
Hunden Otto får nye oppgaver etter reklamesuksessen.
Kampanje 24.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt