AddToAny

Felleskjøpet laster opp

Felleskjøpet har tro på traktorbasert transport, og lanserer en ny norsk superhenger med 20 tonns lasteevne. I tillegg satser de også på mindre tilhengere fra Fliegl og Metsjö
Med hele 20 tonn lastevekt, og konstruert for en toppfart på inntil 60 kilometer pr time, vil selskapet sette en ny standard for sikkerhet og komfort for traktorbasert transport.

- Vi har jo sett at tilhengerne på mange måter har hengt etter tekniske utviklingen traktorer har vært gjennom de siste 10-20 år, forteller Terje Vang fra produsenten.

Med røtter i produksjon av lastebiltilhengere, har denne leverandøren alle muligheter til å gjøre noe med akkurat det.

- Ja, det dreier seg kanskje om å trekke veksler på det vi kan, og har lært fra de andre bransjene vi er inne i. Likheten mellom en profesjonell kunde som bruker traktoren til anleggsdrift og en tilsvarende kunde som benytter lastebiler er iallefall større enn forskjellene. Dermed tror vi på å overføre erfaringer, oppsummerer tilhengerspesialisten.

Grommest i klassen

Den nye hengeren er kompromissløst utviklet, og det beste benyttes både av komponenter, materialer og teknikk..

Skal vi produsere en tilhenger i denne størrelsen i Norge, kan vi ikke konkurrere på pris alene. Levetid, kjørekomfort, sikkerhet og ikke minst ettermarkedet er prioritert fra vår side. Vi har hele tiden hatt i fokus at vi skal bygge en profesjonell tilhenger, for krevende og profesjonelle kunder

Hengeren er basert på en sentralramme, som gir en rekke fordeler i følge produsenten.

- Sentralramma har en bedre vridningsstabilitet, og er også lettere, som gir god nyttelast. Vi bygger også rammepro

Les mer

Flere saker fra Traktor

Å kjøre gammel traktor med slarkete servostyring langs vei, kan få selv den mest sjøvante styrmann til å miste besinnelsen. Vi viser deg hvordan du får «skuta» på stø kurs!
Traktor 21.07.2021
Får ansvaret for CNH-produkter i Sør-Norge CNH Industrial varsler i en pressemelding at Ålgård Landbrukssenter er utnevnt som direkteforhandler av selskapet og at de får importør-status for landbruksportefølgen til New Holland og Case IH.
Traktor 11.07.2021
Får ansvaret for CNH-produkter i Sør-Norge CNH Industrial varsler i en pressemelding at Ålgård Landbrukssenter er utnevnt som direkteforhandler av selskapet og at de får importør-status for landbruksportefølgen til New Holland og Case IH.
Traktor 10.07.2021
Deutz-Fahr jobber med forhandlerstrategien, og deler Danmark mellom sju-åtte Deutz-forhandlere.
Traktor 06.07.2021
Fra det lille stedet Klo i Øksnes kommune i Nordland, har Traktor fått denne fine sommerhilsenen fra en gråtassentusiast.
Traktor 06.07.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt