AddToAny

Faktisk.no-journalist går til Økokrim

- Gleder jeg meg veldig til å begynne. Tore Bergsaker er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Økokrim. Han kommer fra jobben som journalist i Faktisk.no. Ifølge Kampanje begynner Bergsaker i Økokrim 1. februar neste år.
Han har tidligere jobbet mange år i Dagbladet og synes det er trist å forlate jobben i Faktisk.no.

- Det har vært veldig gøy å få være med på å bygge opp en ny type journalistikk i Norge. Samtidig gleder jeg meg veldig til å begynne i Økokrim. Jeg har alltid sett på politiarbeid og journalistisk arbeid som slektninger. Det handler i bunn og grunn om å finne ut hva som har skjedd og komme til bunns i en fortelling eller en sak, sier Bergsaker.

Image-text:

- Det har vært veldig gøy å få være med på å bygge opp en ny type journalistikk i Norge, sier Tore Bergsaker. Arkivfoto: Angelica Hagen

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Ble varslingssak. NRK har behandlet en varslingssak om en voldsepisode, og konkludert med at en ansatt mottar skriftlig advarsel.
Journalisten 03.07.2020
Om morgendagens tapere og skjeve peniser. Pressens Farlig Utvalg (PFU), en underavdeling i den verdensomspennende Sjornalisten.no, har som kjent holdt det gående siden mellomkrigstida.
Journalisten 03.07.2020
Svarer på kritikk. Magne Helge Sleire i Naturfilmkanalen og Sveinulf Vågene, som er fagsjef i Motvind, går hardt ut mot Faktisk.no etter at filmen deres «Økonomibløffen» ble ettergått i en innsiktsartikkel.
Journalisten 02.07.2020
Vi telte alle kilder i to uker. - Å fokusere på kjønn er viktig for å vise bredden i vår bransje, men også for å fram de skjevhetene som finnes.
Journalisten 02.07.2020
Valgfuskanklager i Russland. Anklager om uregelmessigheter i folkeavstemningen om grunnlovsreformer i Russland må etterforskes, krever EU. Kreml avviser anklagene.
Journalisten 02.07.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt