AddToAny

Event-topp Jan Fredrik Karlsen om gjenåpningen: - Det er en euforisk følelse

Kreativ leder i eventbyrået All-in, Jan Fredrik Karlsen, er mer enn bare lettet nå som Norge skal gjenåpne.
Saken blir oppdatert.

Fredag klokken 12.30 startet pressekonferansen hvor statsminister Erna Solberg fikk æren av å meddele at Norge gjenåpner lørdag klokken 16.00.

Noen av tiltakene som fjernes var inngangsbegrensninger og en meters-regelen som vi har måttet leve med siden mars i fjor.

En som er mer enn glad for det er Jan Fredrik Karlsen som er kreativ leder i eventbyrået All-In.

- Akkurat nå er det en enorm lettelse. Det har vel gått 581 dager siden vi ble rammet av det her og vi var en av de bransjene som ble hardest rammet. Nå er det en enorm gledesfølelse av å gå tilbake til det som er vår vanlige arbeidshverdag, sier Karlsen.

- Det blir helt fantastisk

Eventbransjen har som Karlsen sier blitt hardt rammet gjennom pandemien. Begrensninger på antall i publikum, tilpasning av digitale løsninger og andre koronatiltak på arrangementer er noe bransjen har måtte arbeide med det siste halvannet året.

- Hvordan blir det å gå tilbake til det som for dere er en normal arbeidshverdag?

- Det blir helt fantastisk. Det er et publikum der ute også som bare yrer etter å oppleve kultur, arrangementer, dra på fotballkamper og pub. Det blir helt fantastisk, sier Karlsen.

- Dette har jo vært en tålmodighetsprøve som vi aldri har blitt utsatt for tidligere. Det tror jeg alle kjenner på i større eller mindre grad. Og vi har jo på en måte fått et arbeidsforbud i forhold til normalen. Nå er det en enorm lettelse. Det blir en euforisk følelse å gå tilbake på jobb på ordentlig vis, fortsetter Karlsen.

Har tro på at folk følger rådene Espen Nakstad, assisterende helsedirektør i Helsedirektoratet, har tidligere sagt at pandemien ikke er over, tross gjenåpning. Karlsen ser imidlertid ikke på bekyrmingene nå, og tror nordmenn har innarbeidet en ryggmarksrefleks i å begrense smitte.

- Vi har fokus på de positive tingene. Vi er et tillitsfullt og tillitsbasert samfunn. Og når de som sitter med makten sier at det er greit å gjenåpne så stoler vi på det. Dessuten så gjelder fortsatt generelle råd om hygiene, holde seg hjemme når man er syk også videre. Det er innarbeidet hos de fleste og det ligger i ryggmarken å være bevisst på de rådene som ligger der, sier Karlsen.

- Det er en enorm spenning å skulle lage arrangementer uten meteren. Det er en spenning, siden det er så lenge siden sist. Om man ikke har glemt det, så er følelsen veldig fjern, fortsetter han.

- Har dere noen store arrangementer på gang dere nå da?

- Vi skal ha et arrangement på mandag med 300 gjester. Så skal vi gjøre en stor 100-årsmarkering for Norges Varemesse i november og så blir det juleturneerne med Kurt Nilsen, i november og desember, sier Karlsen som nå gleder seg til å gå tilbake på jobb.

Image-text:

Lettet:

Jan Fredrik Karlsen er glad og lettet over at tiltakene opphører lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

De fem Schibsted-mediene Trond Giske har klaget inn til PFU brøt ikke god presseskikk.
Kampanje 27.10.2021
Bruken av en tidligere MDG-politiker som klimapsykolog i en video for NRK Nyheter har fått mange til å se rødt.
Kampanje 27.10.2021
Skuespiller Josefine Frida er en del av den nye sesongen som har premiere 12. november.
Kampanje 27.10.2021
- Jeg tviler på at jeg ville ha publisert så detaljerte opplysninger, sier Bernt Olufsen, tidligere ansvarlig redaktør i VG, om PFUs behandling av Trond Giskes klage.
Kampanje 27.10.2021
Alle de seks nominerte har gjort noe ekstraordinært, ifølge Medienettverket-leder Veslemøy Østrem.
Kampanje 27.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt