Kjøkkenskriveren
09.04.2019
Det er viktig å ha en plan. Når jeg skriver dette er landsstyret i ferd med å lage strategiplanen for neste landsmøteperiode, 2019 - 2022.
Det er dette Kost- og ernæringsforbundet skal ha som rettesnor, når landsmøtet lukkes på Fornebu, 15. juni.
En god plan er vel og bra, men alle som jobber på kjøkken vet at ting ikke alltid går etter planen. Plutselig skjer det noe som snur opp ned på alt. Utstyr går i stykker. Plutselig ligger folk med influensa eller brukket ben. En gjøk i administrasjonen glemmer å fortelle at det kommer 50 personer på et kurs, som skal ha snitter. Det passer aldri, men kjøkkenet får det gjerne til. Det ligger i kokkeblodet å hive seg rundt, og finne en løsning.
For ganske nøyaktig to år
Gå til medietEn god plan er vel og bra, men alle som jobber på kjøkken vet at ting ikke alltid går etter planen. Plutselig skjer det noe som snur opp ned på alt. Utstyr går i stykker. Plutselig ligger folk med influensa eller brukket ben. En gjøk i administrasjonen glemmer å fortelle at det kommer 50 personer på et kurs, som skal ha snitter. Det passer aldri, men kjøkkenet får det gjerne til. Det ligger i kokkeblodet å hive seg rundt, og finne en løsning.
For ganske nøyaktig to år