AddToAny

En handelshøyskole i utvikling

En handelshøyskole i utvikling
Økonomifag. En styrket handelshøyskole vil bli et løft for fagmiljøene og for OsloMet, skriver Trine Ellekjær og Anita Schjølset.
Når styret ved OsloMet i neste uke skal behandle sammenslåingen av Institutt for offentlig administrasjon og ledelse, Handelshøyskolen, og etter- og videreutdanningssenteret School of Management, så håper vi de deler vår tro på at dette blir et løft både for fagmiljøene og OsloMet, og en ressurs for fremtidens arbeidsliv.

Som ledere av instituttene ønsker vi en sammenslåing velkommen av flere grunner. Arbeidslivet er i endring. Krav og forventninger til fornying og oppgaveløsning har økt med raskt tempo både i offentlig sektor og i næringslivet. Mange av oppgavene i arbeidslivet handler i dag om å kombinere faglig ekspertise og aktører fra både det offentlige og det private.

Vi tror at en handelshøyskole som legger til rette for denne typen tenkning og inkluderer bred kompetanse fra begge sektorer, både innen forskning og utdanning, vil være godt rust

Les mer

Flere saker fra Khrono

Hver uke tar programleder Aksel Faanes Persson med seg en forsker i studio for lære lyttere om et nytt tema. Men selv han er overrasket over hvor mange som hører på.
Khrono 14.08.2022
Mange tusen internasjonale studenter kommer til Norge i disse dager. Prorektor frykter at de kan få seg et sjokk når de oppdager hvor dyrt alt er.
Khrono 14.08.2022
Før valget i fjor hørte vi stadig politikere snakke om interessene til såkalte 'vanlige folk'. Sånn er det ikke i forskningspolitikken.
Khrono 14.08.2022
NTNU vil at forskerne selv skal ha rettighetene til vitenskapelige artikler. Nå innfører de en strategi for å oppnå dette.
Khrono 14.08.2022
Professor Rolf Rønning mener seniorpolitikken ved universiteter og høgskoler må forbedres betraktelig. Samtidig er det et premiss at ikke eldre må stå i veien for yngre, sier han.
Khrono 14.08.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt