AddToAny

Det forrige klubbstyret gikk i oppløsning, nå gjør Trond Lepperød comeback som leder

Ekstraordinært årsmøte i Nettavisen. Nettavisens klubbstyre har den siste perioden vært preget av konflikt og uenighet.
Da Journalisten omtalte konfliktene i styret tidligere denne måneden, var det ikke engang enighet i styret om hvorvidt de faktisk er et styre.

Mandag ettermiddag melder klubben at det 14. november ble avholdt et ekstraordinært årsmøte hvor et nytt styre ble valgt.

Det nye styret består av: Trond Lepperød (leder), Morten Solli og Maria Schiller Tønnessen med Kjetil Mæland og Siv Bjerke som vararepresentanter. Mæland var leder i styret fram til det ekstraordinære årsmøtet.

Trond Lepperød har vært ansatt i Nettavisen siden 2004 og har også tidligere vært klubbleder i avisen. Morten Solli startet i Nettavisens økonomiredaksjon i fjor og har mangeårig erfaring som klubbstyremedlem i Egmont Publishing og Computerworld. Maria Schiller Tønnessen er ny i styret og hører til Nettavisens vaktsjefteam. Hun har jobbet i Nettavisen siden 2014.

- Det er ikke farlig å gå løs på en ny runde i styret når man har med seg så flinke folk. Når vi også har med to tidligere klubbledere på varaplass, Siv og Kjetil, så føler jeg at vi er meget godt rustet, sier nyvalgt leder Lepperød i en pressemelding.

- Jeg er veldig glad for at medlemmene ville ha med avtroppende leder Kjetil Mæland videre og at han sa seg villig. Han har stått på for medlemmene de siste årene både i lønnsoppgjør og andre saker og er en ressurs for oss, fortsetter han.

Image-text:

Trond Lepperød er valgt som ny leder for redaksjonsklubben i Nettavisen. Foto: Privat

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Siktet for å rettferdiggjøre terror. Påtalemyndigheten i Russland ber om seks års fengsel for journalist Svetlana Prokopjeva for angivelig å ha støttet bruk av terror.
Journalisten 04.07.2020
20 saudiarabere anklages for drapet på journalisten. Rettssaken mot 20 saudiarabere som anklages for drapet på skribenten Jamal Khashoggi i 2018, er innledet i Istanbul.
Journalisten 03.07.2020
Ble varslingssak. NRK har behandlet en varslingssak om en voldsepisode, og konkludert med at en ansatt mottar skriftlig advarsel.
Journalisten 03.07.2020
Om morgendagens tapere og skjeve peniser. Pressens Farlig Utvalg (PFU), en underavdeling i den verdensomspennende Sjornalisten.no, har som kjent holdt det gående siden mellomkrigstida.
Journalisten 03.07.2020
Svarer på kritikk. Magne Helge Sleire i Naturfilmkanalen og Sveinulf Vågene, som er fagsjef i Motvind, går hardt ut mot Faktisk.no etter at filmen deres «Økonomibløffen» ble ettergått i en innsiktsartikkel.
Journalisten 02.07.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt