AddToAny

Damesesongen for Team Naomi

Nå kjenner vi riggen, vi praktiserer en form, men vet at vi må øve mere trim. Men i mål er vi kommet - med noe. Om det kan bli bedre? Så absolutt.
Siv-Hege Aavik

Det som for fire sesonger siden startet med et lite opprop fra Anne i Nordstrand Blad og i sosiale medier, er nå blitt til forumgruppe, medlemsgruppe, skippergruppe, Instagram-konto og ikke minst mange nye dameseilere. I perioden har vi fått med over femti damer i båt, mange flere damer ved roret.

Vi er nå rundt 20 - 25 nye damemedlemmer som aktivt benytter seg av «Naomi», Expressen vi disponerer både sosialt, til trening og til regatta.

Forumgruppen på Facebook har rundt 100 medlemmer og i høst har det kommet flere nye seilere som har blitt med ut i «Naomi». Men vi ønsker at enda flere skal ta kontakt og bli med. Skippergruppen, de som kan ta ut «Naomi» alene, har foreløpig vært noe begrenset, men vi håper også denne skal vokse slik at vi får mange nok trygge og villige skippere som kan ta med seg mindre erfarne damer på sjøen. Team Naomi er ikke en kursgruppe, så minimalt med erfaring er ønskelig. Men noen av skipperene har likevel klart å tilby fire nybegynnerkurs det siste året etter ønsker i gruppa. Kurset består av teorikveld og en ettermiddag på «Naomi». Vi håper at dette er noe vi også får til fremover.

Ti klubbregattaer

Noen har vært mer aktive enn andre

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

Tirsdag 31. januar skal vår nye journalist Bror Sonne holde foredrag hos Asker Seilforening om langturseiling som ung. Alle er velkomne.
SEILmagasinet 30.01.2023
Kl 19.30 i kveld byr SEILmagasinet og Shorthandedsailing Norway på et foredrag hvor Sigmund Hertzberg forteller om sitt nye «Hyrrokkin»-prosjekt.
SEILmagasinet 30.01.2023
Norges Seilforbund har tatt ut 14 seilere på landslaget for de olympiske klassene.
SEILmagasinet 30.01.2023
Best i vest. Paul Meilhats «Biotherm» var den første båten som fikk kjenne på stillebeltet i sør Atlanteren da farten droppet fra 14 til fire knop like etter midnatt til søndag UTC.
SEILmagasinet 29.01.2023
KNS og Solingklubben i Norge bak vellykket VM søknad. KNS bekrefter nå at den internasjonale Soling klubben har tildelt VM for 2024 til KNS som skal arraangere mesterskapet i samarbeid med Norges Solingklubb.
SEILmagasinet 28.01.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt