AddToAny

Cornelia Kristiansen om konkurransen: - Jeg ser allerede på Medier24 som kjappere enn Journalisten

Tok seg selv i å følge PFU-møter i smug mens hun jobbet som markedssjef.
Medier 24 annonserte i dag at Cornelia Kristiansen blir deres nye sjefredaktør. Hun tar over stillingen 15. september.

- Jeg syns Medier24 er et veldig spennende sted, og nå er jeg spent og har litt sommerfugler i magen, sier Kristiansen til Journalisten og fortsetter:

- Jeg ville ha jobben fordi jeg er altfor opptatt av mediebransjen - hvem som får jobb og hvorfor, og de ulike satsninger. Jeg er også opptatt av offentligheten og hvordan den utvikler seg.

Tilbake til journalistikk

Tidligere i dag var Kristiansen i redaksjonslokalene til Medier24 og hilste på sine fremtidige kollegaer.

- Det er en flink gjeng, og jeg tror det blir kjempegøy å jobbe sammen og finne ut av hvordan vi skal bli enda bedre, sier hun.

Kristiansen er tidligere utviklingsredaktør i Morgenbladet og før det debattansvarlig og sosiale medier-sjef i Dagbladet. De siste tre årene har hun jobbet utenfor mediebransjen, som markedssjef i teknologiselskapet Confrere.

- For to måneder siden trodde jeg fortsatt jeg kom til å være i tech-bransjen litt til, men så merket jeg at jeg satt og smuglet meg inn i PFU-møtene mens jeg var på jobb. Jeg er fortsatt altfor interessert i det som skjer i mediebransjen, sier hun.

- Skal ikke ødelegge

- Hvordan har du tenkt å knuse Journalisten i «nyhetskrigen»?

- Før jeg uttaler meg om det så tror jeg først jeg skal bli litt bedre kjent med innsiden av Medier24, sier hun lattermildt og videre:

- Men jeg ser allerede på dem som kjappere enn dere, så jeg skal prøve å ikke ødelegge det. Når det er sagt så er det bra med konkurrenter, det gjør oss begge bedre, avslutter hun.

Image-text:

Cornelia Kristiansen tiltrer stillingen som sjefredaktør i Medier24 etter Erik Waatland.

Foto: Andrea Gjestvang

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale ytterligere 45 millioner dollar i erstatning til foreldrene til en gutt som ble drept i en skoleskyting.
Journalisten 06.08.2022
Overrasket med kavalkade i sin siste sending. NRKs Carina Olset gjennomførte sin siste sending for statskanalen torsdag kveld, da hun ledet direktesending fra landsskytterstevnet.
Journalisten 05.08.2022
105 aviser og tidsskrifter. Denne oversikten oppdateres løpende Amedia er landets nest største mediekonsern, etter Schibsted, målt i omsetning.
Journalisten 05.08.2022
- Jeg er sikker på at Stein Gauslaa hadde satt stor pris på at vi nå får til å etablere en debattscene for samtaler om ytringsfrihet, medier og politikk her på huset, sier sjefredaktør Katrine Lia.
Journalisten 05.08.2022
- Journalister har ingen unnskyldning for å ikke nevne dette.
Journalisten 05.08.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt