AddToAny

By:larm klar for «tidenes festival»: - Det kommer til å koke. Folk skal danse som faen!

Festivalen By:larm slapp akkurat unna regjeringens koronatiltak.
En av festivalene som ikke kunne ha truffet bedre med gjenåpningen av Norge, er musikkfestivalen By:larm som går av stabelen i Oslos gater fra 30. september til og med 2. oktober.

Som kjent meldte statsminister Erna Solberg fredag at landet skulle gjenåpnes lørdag klokken 16. Det er under en uke før By:larm åpner dørene.

Pressesjef for By:larm, Erik Egenes erkjenner at de var heldige med timing og ser frem til en festival uten restriksjoner.

- Det er helt sjukt. Det er ikke så mye mer å si. by:Larm var den siste store festivalen før tiltakene ble satt inn i mars i fjor, og by:Larm er den første store festivalen etter gjenåning. Det blir rett og slett en gjenåpningsfest for Norge, sier Egenes.

By:Larm er et todelt arrangement som har både en festivaldel og den konferansedel. Festivalen henter inn mindre og mer ukjente artister som får prøve seg i det store rommet. Band som tidligere har spilt på by:Larm er blant annet Kaizers Orchestra, Kvelertak og Aurora. I år står blant annet rapperen Isah på line-upen.

Nå lover pressesjefen en festival som skal arrangeres på godt gammelt vis, slik vi kjente den før korona.

- Det kommer nye spillekåte artister og det blir bare helt sjukt. Det kommer til å koke. Folk skal danse som faen! Det skal være øl-kliss over hele gulvet, folk skal slå hjul. Ja, alt, sier en ekstatisk Egenes.

Han forteller at de har måttet planlegge to festivar i hodet samtidig. En med tiltak - og en uten tiltak. Nå er han lettet over at det ble sistnevnte alternativ.

- Jeg er veldig lettet. By:larm går over 12-13 scener og nå kan vi slippe folk fritt mellom, istedenfor at vi måtte satt det opp slik at folk måtte sitte ved bordene hele kvelden. Nå skal det hoppes og danses foran scenene. Og man kan gå mellom de store scenene til de mindre intimkonsertene, sier Egenes og lover såpass trøkk at festivalen skal skrive seg inn i historiebøkene.

- Dette blir den tidenes festival i By:larms historie. Det er one for the books. Det er der du skal være neste helg for å gjenåpne Norge, sier han.

Image-text:

Fest:

by:Larm lover en heidundrende gjenåpningsfest når de er først ut av de største festivalene til å ikke lenger måtte ha koronarestriksjoner rundt arrangementet. Foto: Emil Vestre

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

De fem Schibsted-mediene Trond Giske har klaget inn til PFU brøt ikke god presseskikk.
Kampanje 27.10.2021
Bruken av en tidligere MDG-politiker som klimapsykolog i en video for NRK Nyheter har fått mange til å se rødt.
Kampanje 27.10.2021
Skuespiller Josefine Frida er en del av den nye sesongen som har premiere 12. november.
Kampanje 27.10.2021
- Jeg tviler på at jeg ville ha publisert så detaljerte opplysninger, sier Bernt Olufsen, tidligere ansvarlig redaktør i VG, om PFUs behandling av Trond Giskes klage.
Kampanje 27.10.2021
Alle de seks nominerte har gjort noe ekstraordinært, ifølge Medienettverket-leder Veslemøy Østrem.
Kampanje 27.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt