Dagligvarehandelen
15.11.2016
I forrige uke smakte vi den nyeste sausen fra Saritas, nemlig Butter Chicken.
Jeg oppdaget som dere kanskje husker glasset da jeg var på nyhetsjakt i september, men har bare ikke kommet så langt at jeg har fått smakt det før nå. Den store interessen har vel ikke helt vært der.
Konseptet i seg selv er ikke akkurat noen nyhet lenger. I tillegg har jeg jo skrevet om noen av de andre smakene her på bloggen tidligere, så fremgangsmåten antar jeg dere kjenner. Man steker kylling med krydderet fra boksen oppå lokket, og blander etter hvert inn selve sausen. Videre lar man det hele småkoke i ti minutter og vips er mi
Gå til medietKonseptet i seg selv er ikke akkurat noen nyhet lenger. I tillegg har jeg jo skrevet om noen av de andre smakene her på bloggen tidligere, så fremgangsmåten antar jeg dere kjenner. Man steker kylling med krydderet fra boksen oppå lokket, og blander etter hvert inn selve sausen. Videre lar man det hele småkoke i ti minutter og vips er mi