AddToAny

Beste boliglånsrente i mai: Kampen om Sbanken-kundene er i gang

Beste boliglånsrente i mai: Kampen om Sbanken-kundene er i gang
RENTEBAROMETER MAI: DNBs mulige oppkjøp av Sbanken har fått konkurrentene til å komme på banen med bedre rentetilbud. Se hvilke banker som er best på boliglån nå i mai.
Av:, forbrukersjef i Huseierne

I april kom DNB på banen med ønske om å kjøpe opp Sbanken. Planen inneholder ingen konkrete lovnader til kundene, hverken DNBs egne kunder eller Sbankens kunder.

Dette har ført til opprør blant DNBs kunder, og oppkjøpet er nå til behandling hos konkurransetilsynet.

Bankkamp på Vestlandet

Oppkjøpsmeldingen har fått en del bankkunder i Sbanken til å se seg om etter andre banker. I løpet av april har både Himla bank og Bulder Bank senket sine renter og kommer nå med meget gode tilbud til deg som er bankkunde.

Sbanken har hovedkontor i Bergen, og disse to andre bankene er også Vestlandsbanker. Himla er et underbruk av Fana Sparebank, mens Bulder er eid av Sparebanken Vest.

Himlas tilbud på 1,39 prosent effektiv rente er godt for de som får lån i den banken. Pass på at både Hilma, Bulder og forsåvidt også Nybygger.n

Les mer

Flere saker fra Hus & Bolig

Trenger du en enkel bod hvor du kan sette sykler eller annet du helst ikke vil la stå ute? Forutsatt enkelte krav, behøver det verken være søknadspliktig eller vanskelig å gjøre selv. Vi viser hvordan.
Hus & Bolig 24.06.2021
Sommer er grillsesong. I sameier og borettslag er det viktig at beboerne tar hensyn til hverandre for å at grillkosen på balkongen ikke blir til skade for naboen. Styret bør sørge for at husordensreglene er oppdatert.
Hus & Bolig 23.06.2021
Også i år vil mange tilbringe store deler av sommeren hjemme, og mange ønsker å ta seg et bad i egen hage. Men få tenker på sikkerheten før de gjør om bakhagen til et vannparadis med sklier, bobler og litervis med vann.
Hus & Bolig 21.06.2021
Er du ny i styret i borettslaget eller sameiet? Da kan det være lurt å sette seg litt inn i hvilket ansvar og hvilke oppgaver du har. Vi har fått tipsene du trenger fra advokat Anders Leisner i Huseierne, som er ekspert på styrearbeid.
Hus & Bolig 18.06.2021
251 kommuner har eiendomsskatt på bolig i 2021 viser nye tall fra SSB. Her er oversikten over alle kommunene og hvordan eiendomsskatten er i disse kommunene i 2021.
Hus & Bolig 16.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt