AddToAny

BASIS - kurs som hjelper deg finne øvelser for eldre

BASIS - kurs som hjelper deg finne øvelser for eldre
Er du på jakt etter gode øvelser og treningsprogram for eldre? BASIS - et e-læringsprogram utviklet med hjelp fra fysioterapeuter gir forslag til øvelser og trening.
- Jeg er ikke i tvil. Jeg er sikker på at trening for eldre bidrar til at flere kan bo hjemme lenger og ha bedre liv. Jeg håper BASIS-kurset inspirerer også andre fysioterapeuter til å gi flere tilbud til eldre, sier fysioterapeut og personlig trener Benita Lundgren ved Gnist trening og helse i Bærum.

46-åringen har vært rådgiver for Helsedirektoratet i forbindelse med utviklingen av BASIS - et e-læringsprogram for deg som ønsker å jobbe med eldre.

Dette tilbyr Lundgren

Selv har Lundgren jobbet med eldre i flere år, og er bombesikker på at det har stor gevinst. Både for den eldre men også for samfunnet.

- Hos oss har vi gruppetilbud til eldre hver dag med både små og store grupper. I tillegg tilbyr vi 1-1-trening for eldre. Noe av treningen er generell, mens noe er rettet mot diagnosegruppe

Les mer

Flere saker fra Fysioterapeuten

De privatpraktiserende fysioterapeutene har mistet all tillit til kommunen, etter det de mener er en feilslått håndtering av saken om den bedrageridømte fysioterapeuten.
Fysioterapeuten 24.02.2021
Hverdagsrehabilitering er et ord mange politikere smykker seg med. Erfaringen til leder for faggruppen fysioterapi for eldre er at norske kommuners innsats på området varierer.
Fysioterapeuten 24.02.2021
Dette er meningsytring. Innholdet gir uttrykk for forfatterens mening. Artikkelen ble første gang publisert i Dagens Medisin.
Fysioterapeuten 23.02.2021
Sammensatte lidelser - Et samfunnsspeil Forfatterne er opptatt av at boken skal gi praksisnær innsikt. Sentralt er pasienthistoriene. Anne Luise Kirkengen intervjuet åtte pasienter ved en smerteklinikk - seks kvinner og to menn.
Fysioterapeuten 22.02.2021
Omtalt av Kristin Thuve Dahm og Lillebeth Larun, Område for helsetjenester, Folkehelseinstituttet.
Fysioterapeuten 22.02.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt