Kjøkkenskriveren
10.12.2019
- Oslo kommune vil kutte i kjøttforbruket, men det viktigste miljøslaget står i havet, sier Tor Rønhovde, administrerende direktør i 4Service. Som første serviceleverandør i landet skal selskapet forplikte seg til kun å servere norsk sjømat som er bærekraftig i sine kantiner og landanlegg i Norge.
TA GREP: Livet i havet er truet, og alle i bransjen som serverer flere hundre millioner måltider årlig må ta grep, sier Tor Rønhovde i 4Service (t.v.). Her med samarbeidspartner Andreas Viestad. Foto: 4Service
- I følge WWF Verdens Naturfond er 93 prosent av verdens fiskebestander overbeskattet eller fullt utnyttet. Da er det viktig at de som serverer mat til arbeidsfolk, i kommuner, kantiner og institusjoner forplikter seg til å servere bærekraftig sjømat, sier Rønhovde i en pressemelding. Selskapet serverer 20 millioner måltider i året, men er tydelig
Gå til mediet- I følge WWF Verdens Naturfond er 93 prosent av verdens fiskebestander overbeskattet eller fullt utnyttet. Da er det viktig at de som serverer mat til arbeidsfolk, i kommuner, kantiner og institusjoner forplikter seg til å servere bærekraftig sjømat, sier Rønhovde i en pressemelding. Selskapet serverer 20 millioner måltider i året, men er tydelig