AddToAny

Avslutter 18 år langt Tyskland-eventyr for å bli PR-topp Posten

Silje Skogstad flytter til Norge og blir konserndirektør for strategi og kommunikasjon i Posten og Bring.
Silje Skogstad har i 18 år jobbet i Deutsche Post DHL Group. Hun har hatt flere roller i selskapet, og har siden 2014 sittet i rollen som senior visepresident for corporate strategy. Hun bor i nærheten av Bonn i Tyskland, men flytter til høsten tilbake til Norge for å ta fatt på stillingen som konserndirektør for strategi og kommunikasjon i Posten og Bring.

- Jeg har over lang tid vært imponert over hvordan Posten og Bring bruker innovasjon og digitalisering til å løse store bærekraftutfordringer, samtidig som det skaper tjenester som gjør hverdagen enklere for kundene. Jeg ser frem til å bidra til den fremtidige utviklingen i Nordens mest spennende selskap, sier Skogstad.

Hun har over 25 års erfaring innenfor strategi og kommunikasjon, i tillegg til lang erfaring innenfor post- og logistikkbransjen. I rollen som Vice president for corporate strategy har Skogstad blant annet implementert selskapet konsernstrategi og bærekraftstrategi. Hun har også tidligere ledet selskapets globale eksterne kommunikasjon med ansvar for presse, omdømmebygging, thought leadership og sosiale medier.

- Kombinasjonen av strategi og kommunikasjon er unik ved at den både støtter forretningsutviklingen med markedsinnsikt og analyse, og samtidig viser et bredt publikum hvordan post, transport og logistikk holder samfunnet vårt i gang. Her er Posten Norge nyskapende, sier Skogstad.

Konsernsjef i Posten, Tone Wille, forteller at hun er godt fornøyd med å ha fått på plass en konserndirektør med så bred og solid kompetanse.

- Det er en styrke at vi får inn en konserndirektør med så solid erfaring fra et av de største selskapene i bransjen. Jeg er trygg på at hun vil lede konsernstaben på en god måte, og hun vil tilføre konsernledelsen nye perspektiver med sin internasjonale erfaring, sier Wille.

Image-text:

Returnerer:

Silje Skogstad har jobbet i Tyskland i en årrekke. Nå vender hun nesen hjem til Norge igjen.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Klesbutikken Brandy Melville søker etter «babes» som kan jobbe i butikken. Det mener Likestillings- og diskrimineringsombudet (LDO) kan være ulovlig.
Kampanje 27.05.2022
Over 600.000 har fulgt årets sesong på TV 2.
Kampanje 27.05.2022
Herman Flesvig er i gang med nye TV-innspillinger.
Kampanje 27.05.2022
Med Maja Håkenstad og Åsmund Holien Mo teller byrået 16 ansatte.
Kampanje 27.05.2022
Los & Co står bak den nye reklamekampanjen til Strim som allerede har gjort suksess på radio.
Kampanje 27.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt