Kjøttbransjen
10.06.2021
Fjørfeindustrien i Brasil investerte stort i automatisering på grunn av koronaviruset. I Norge har viruset fått kjøttbedrifter til å legge om for å kunne levere mer til dagligvare.
Færre folk som tar på produktene. Det er grunnen til at kyllingslakteriene i hardt koronarammede Brasil har kjøpt flere automatiske produksjonslinjer det siste året. Bransjen automatiserer hele veien fra avlivning til emballering. Bedriftene begynte før covid-19 fordi det er vanskelig å rekruttere folk, men de fortsatte da viruset gjorde trygg produksjon enda viktigere og tydeligere.
Kvalitet
- Den menneskelige faktoren er det svakeste leddet i prosessen. Så snart pandemien er over, venter vi at trenden i retning av automatisering fortsetter. Det er attraktivt for både økonomi og kvalitet, sier Ruud Berkers, som er salgsdirektør fo
Gå til medietKvalitet
- Den menneskelige faktoren er det svakeste leddet i prosessen. Så snart pandemien er over, venter vi at trenden i retning av automatisering fortsetter. Det er attraktivt for både økonomi og kvalitet, sier Ruud Berkers, som er salgsdirektør fo