AddToAny

- Angsten kom tilbake

- Angsten kom tilbake
- Alt var bare kaos den dagen. Jeg var på jobb i barnehagen og vi prøvde å ta vare på barna. Jeg var redd fordi jeg ikke visste noen ting om hva som ville skje, forteller Anette Myrstuen Rognerud.
Anette Myrstuen Rognerud (26) jobber også i barnehage, og har også fullført Frog-kurset på Sølve, i Søndre Land. Anette og Tonje har ikk
Les mer

Flere saker fra Psykisk helse

Omgivelsene og betingelsene våre, som økonomien, er viktig for lykke, mener forsker Ragnhild Bang Nes, som har gitt ut boken Lykkekuren. - Jeg blir provosert når noen snakker om «fattigdomslykke» sier hun.
Psykisk helse 10.05.2021
Psykologforeningens president Håkon Skard mener psykisk helse er oversett i pandemien. Men han har tro på bedre tider. - Hva er de vanligste psykiske effektene av nedstengingen?
Psykisk helse 03.05.2021
Hvordan går det an å bli så sint på sine barn? Foreldre flest skjuler for andre at det oppstår situasjoner hjemme der de holder på å miste forstanden. Jeg trodde aldri jeg kunne bli så sint på et barn.
Psykisk helse 26.04.2021
Vi satte oss tettere, siden vi begynner å bli litt dauhørte. Det var den helgen etter den helgen hvor vi i Oslo ble bedt av Ruter om å ikke ta kollektivtransport. Slik jeg forsto det skulle buss, bane og trikk kjøre, men altså uten passasjerer.
Psykisk helse 19.04.2021
- Jeg sa at hvis jeg ikke fikk hjelp, kommer jeg enten til å drepe noen, noen kommer til å drepe meg, eller så kommer jeg til å ende opp i fengsel resten av livet, sier Fredrik Nilsson.
Psykisk helse 15.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt