AddToAny

Amedia Innholdsbyrå ruster opp produksjonsteamet

Ansetter Kristine Thorsen Eikeland, Michael Werenskiold og Inger Burud.
Amedia Innholdsbyrå skalerer nå opp produksjonsteamet ved å ansette Kristine Thorsen Eikeland, Michael Werenskiold og Inger Burud. De to førstnevnte ansettes som innholdsprosodusenter, mens Burud går inn i en nyopprettet stilling som Campaign Manager.

Eikeland er ansatt som ny innholdsprodusent på Haugalandet. Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder for Skåredalen kultursenter i Haugesund. Hun skal også ha erfaring fra journalistikk, sosiale medier, bibliotek- og informasjonsvitenskap, kunst- og kulturformidling, og prosjektledelse.

- Jeg brenner for å skape innhold som engasjerer, og i Amedia Innholdsbyrå får jeg mulighet til å utvikle meg kreativt sammen med et sterkt fagmiljø, sier Eikeland i en melding.

Werenskiold, som skal produsere innhold for nasjonale kampanjer, kommer fra stillingen som produsent for Senter for læringsteknologi ved Høyskolen Kristiania.

- Jeg ser frem til å jobbe for landets beste aktør på lokale nyheter og innholdskampanjer. Amedia Innholdsbyrå er et selskap med stor vekst og spennende fremtidsmuligheter, sier han.

Produksjonsleder i Amedia Innholdsbyrå, Ingrid Kvam, forteller at de har hatt en hektisk rekrutteringsperiode med nyansettelser i Oslo, Haugesund, Bergen og Sandnes.

- Det er gøy at Amedia Innholdsbyrå har fått et så godt renommé som arbeidsplass, at det gir såpass mange kompetente søkere, og at vi kan ansette knallgode innholdsprodusenter som Kristine og Michael, sier Kvam.

Burud, som også tiltrådte sin stilling denne uken, får sammen med Ad Operations Manager Anja Ødegård blant annet ansvaret for å optimalisere innholdskampanjer og innganger til kommersielle artikler på Amedia-avisenes forsider. Burud har erfaring med digital markedsføring fra blant annet TOPdesk, Norges Bank Investment Management og Bisnode Norge.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på de oppgavene som tilfaller min stilling og ikke minst bli bedre kjent med alle i Amedia Innholdsbyrå, sier Burud.

Salgsdirektør Martina Sahlin er svært fornøyd med nyansettelsen.

- 2021 var et veldig godt år for Amedia Innholdsbyrå. Med økende etterspørsel etter lokalt tilpasset innhold for våre nasjonale kunder, er det fantastisk å ha fått Inger med på laget. Hun er strukturert, har stort engasjement for faget og vil være en nøkkelperson for å sikre de beste resultatene for kundene våre, sier Sahlin.

Image-text:

Går til ny arbeidsplass:

Kristine Thorsen Eikeland, Michael Werenskiold og Inger Burud er nyansatte i Amedia Innholdsbyrå.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Det finnes ikke noe mer dustete enn folk som på død og liv skal kjøre elsparkesykkel sammen, på fylla eller uten å følge med, sier reklamebyrået bak.
Kampanje 26.05.2022
Etter snaue to år går Tor Arne Fosser inn for landing i Norwegian. - Det var naturlig for meg å gå videre, sier han.
Kampanje 25.05.2022
Christelle Ravneberget er klar for et nytt kapittel i Ahead-byrået Nova Vista.
Kampanje 25.05.2022
Lars Taraldsen blir ny innholdsrådgiver i Try.
Kampanje 25.05.2022
- I flere uker har Altibox jobbet iherdig for å skape et inntrykk av at TV 2 ikke forstår seerne sine, at vi er en grådig aktør som heller driver med spill enn konstruktive forhandlinger. Det er ikke sant, skriver Sarah C. J. Willand i TV 2.
Kampanje 25.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt